Filip: Mina se je*e za sladoled!

Autor:

Zadruga

16.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mijatov ne prestaje da šokira javnost, a za Srpski telegraf je otkrio početnu tarifu učesnice rijalitija "Zadruga 2" Mine Vrbaški, pa je odmah uporedio i sa Anom Korać, za koju tvrdi da je mnogo skuplji komad od Mine.

Foto: instagram.com/filip_mijatov
Filip i Mina...

Anin bivši partner koji će uskoro ući u Imaginarijum kaže da je Vrbaški, koja je i sama priznala da je bila prostitutka, naplaćivala svoje usluge 70 evra, a sa fudbalerima je spavala besplatno. Za to vreme živela je sa Koraćkom u stanu.

Foto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Prvo je nju razotkrio... Filip i Ana...

Početna tarifa Vrbaškoj je bila 70 evra za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou, tvrdi Filip

- Mina je počela da radi preko oglasa i u početku je živela sa tri ili četiri devojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 evra za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou. Zarađeni novac je uglavnom trošila na garderobu, nije namazana, pa nije uzimala više novca. Ona se na početku bukvalno je*ala za sladoled, Koraćka je, bre, za nju skupa riba, ona puca na visoko. Mijatov je objasnio i da je elitna prostitucija ozbiljan kriminal o kom se uglavnom ne priča javno i da u Srbiji neke devojke rade same, preko prijatelja, a neke posredstvom makroa.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov
Jeli sladoled zajedno...

- Dan u Beogradu sa devojkom je 1.000 evra, sat se kreće od 150 do 500 evra. Izvan Srbije prostitutke ne idu ako su plaćene ispod 2.000 evra, dok u Monte Karlo putuju za honorar od 10.000 evra, priča Filip i nastavlja dalje da razotkriva elitnu prostituciju.

Dan u Beogradu sa devojkom je 1.000 evra, sat se kreće od 150 do 500 evra, kaže Mijatov

- Da bi koristio njihove usluge, moraš da znaš nekoga iz tih krugova, da poznate devojke ne bi bile javno raskrinkane. I reklama ide isključivo preko poznanika. Često se desi da te poznate elitne prostitutke nameštaju mušterije, budu sa njima, onda ih preko snimaka seksa ucenjuju i traže reket. Jeftinije prostitutke rade preko interneta, a one elitne idu preko kluba. U klubu je makro sa pet devojaka, onda dolazi do upoznavanja devojaka sa strancima i, kada počne muvanje, devojka kaže: "možemo da se upoznamo, ali to košta 200 evra". Sada kad je pao glavni makro, počela je borba za tržište jer se tu vrte ozbiljne pare. Devojke se same nude da rade jer je reč o bogatoj klijenteli - završio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

16.05.2019 06:09

Da li ima neki makro i u Zadruzi?

Odgovori 29 0
Vojkan

16.05.2019 06:51

Sladoled je primamljiv i sladak.

Odgovori 20 0
janko

16.05.2019 09:43

Sladoled je sladak i ukusan proizvod.

Odgovori 18 0
Angel

17.05.2019 10:53

Prostitucija treba da bude legalizovana da više ne postoje makroi koji uzimaju i više od prostitutki. Svaka osoba je vlasnik svoga tela i ima pravo da radi sa svojim telom šta hoće, da li će imati sex za džabe ili će tražiti nadoknadu to bi morala biti lična stvar. Tako da kažnjavanje prostitucije nema nikakve logične osnove. To je posledica ljudske zatucanosti ugrađene u nekakav zakon.

Odgovori 14 0