A od njih ni traga, ni glasa! Progovorio Suzanin drug: Verujem da će njen sin i suprug reagovati!

Autor: Pink.rs

Zadruga

12.06.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Perović, zakoniti suprug Suzane Perović i njihov sin Nikola i dalje se ne oglašavaju povodom žestokog šamara koji je pevačici sinoć udario Miki Đuričić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sin i suprug se ne oglašavaju... Suzana Perović

Međutim, o ovom incidetnu oglasio se Suzanin prijatelj Dejan Milićević koji je najpre istakao koliko se gnuša fizičkog nasilja.

- Samo tako ludačka ljubav i nenormalni odnos je mogao da rezultira eksplozijom. To se skupljalo, skupljalo, skupljalo od samog početka njihovog nenormalnog zabavljanja, te nenormalne zaljubljenosti i to je moralo da eksplodira na najgori način. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja nad ženama, pogotovo nad mojom prijateljicom, postoje nadležni organi koji će se baviti time. Strašno je i za svaku osudu bilo kakvo nasilje i nad Suzanom i nad Nadeždom. Ja sam neko ko obožava žene i radim sa njima celog života, nasilje te vrste osuđujem do kraja - rekao je modni fotograf.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki joj udario šamar... Perovićka i Đurišić

Na pitanje da li se čuo sa članovima Suzanine porodice i da li zna kako se oni osećaju, Dejan je istakao da veruje da će oni postupiti onako kako treba.

RepublikaFoto: youtube.com/ Goli Zivot TV HAPPY
Ne zanima ga supruga? Vlada Perović

- Nisam se čuo sa njima jer naš dogovor je bio da oni budu izopšteni iz bilo kakve veze sa Zadrugom i Suzaninim boravkom unutra. Ja verujem da će i Suzanin sin odreagovati kako treba, a i naravno veliki gospodin, Vlada, Suzanin suprug će sigurno, sigurno, sigurno odreagovati već kako treba jer nedopustive su takve stvari - zaključio je Dejan.

Miki Đuričić je danas saslušan u Javnom tužilaštvu u Rumi, odakle je sproveden u pritvor u trajanju do 30 dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đeka

12.06.2019 19:22

Oni se nisu do sada javljali u vezi Zadruge.

Odgovori 15 1
Nata

12.06.2019 19:57

Nema nenormalno ljubavi, to sto neki iskace is sina zbog kao nekog, ima veze samo sa njegovim frustracijama koje cuce u njemu stalno.

Maja

13.06.2019 10:41

Zasto da muz reaguje, zato sto ga vara 5 meseci