(VIDEO) Isplivala gorka istina: Savo izdao Lunu zbog Kije!

Autor:

Zadruga

22.06.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Perović odgovorio je na jedno pitanje u rijalitiju i tom prilikom priznao je da je oduvek bio na strani Kije Kockar. Ovo je iznanadilo sve, budući da su Kockareva i Luna suparnice, ali i zbog činjenice da je Perović tokom rijalitija blogerki bio najbolji drug, a neretko i rame za plakanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Savo i Luna..

- Ti si podržavao Lunu u prvoj sezoni. Kad su bile nominacije između Aleksandre i Ane, rekao si da ne podržavaš prevaru. Kako onda podržavaš Lunu? glasilo je pitanje za Savu Perovića, a postavila mu je Sanja Stanković.

- Podržavao sam Luninu ljubav. A ko je bio ispravan u sitaciji Lune i Kije, naravno da ću reći Kija, jer je žena bila u braku. Kada me pitaš o Luni i Kiji, Kockareva je tu bolja. Ipak, Lunine emocije su bile iskrene. Sloba je tu najviše kriv. I dalje stojim iza toga. Svaka priča ima dva ugla. Krivo mi je kroz šta je sve prošla. Ceo njihov brak je bio lakrdija. Ja sam podržao ljubav jer sam na kraju saznao svašta o Kiji, to je to - odgovorio je Savo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
RadišaG

22.06.2019 10:09

Savo ne zna šta je brak. Savo će shvatiti šta je brak kada se bude oženio i obećao na večnu ljubav. Zakletva na večnu ljubav i brak nikada nisu lakrdija.

Odgovori 28 2
Ruska

22.06.2019 12:17

Pudlica , naj omrazenijoj osobi na Balknu i sire ... kaze ... !!! Ha

Odgovori 19 1
Igi

22.06.2019 13:24

Bio je na strani Kije i pravde. Posle upoznavanja sa Lunom malo vrda

Odgovori 16 1
Nickname

22.06.2019 13:52

Savo je super talentovan momak, ali je to sa Lunom malo nejasno ?!?! Majka ga je vise puta opominjala da se drzi Lune. Istina ili marketing ?

Odgovori 16 0