(VIDEO) Zapevala na veselju! Miljana proslavila prvi rođendan sina Željka!

Autor:

Zadruga

28.07.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić proslavila je prvi rođendan naslednika Željka. Kako se slavlje bližilo, uzbuđenje je raslo, a očito ponosna majka nije izdržala a da ne zapeva.

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana na prislavi sina Željka

Nišlijka je pevala na svakoj proslavi upriličenoj za prvu rijaliti bebu, te tako i ne čudi što Instagramom kruži snimak skockane i ponosne majke koja se veseli na rođendanu svog sina.

Podsetimo, Kulićeva je ostala u drugom stanju tokom boravka u "Parovima", a čitavu trudnoću iznela je u prvoj sezoni "Zadruge". Porodila se 27. jula prošle godine, a onda sa sinom otišla u "Zadrugu 2". Zajedno sa njima, krenule su i njena majka Marija i dadilja, koja je vodila računa o detetu dok su majka i ćerka učestvovale u programu. Kamere, kao po dogovoru, bebicu nisu prikazivale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proslava povodom Željkovog prvog rođendana ?

A post shared by ? MILJANA KULIĆ STAR ? (@miljanastar) on Jul 27, 2019 at 11:38am PDT

Željkov otac Ivan Marinković nekoliko puta isticao je javno da ne želi da vidi sina jer je Miljana po porođaju upisala da je ime oca "nepoznato". Željko nosi njeno prezime.  On je nakon porođaja otišao u posetu, a nešto kasnije ponovo je otišao u "Parove". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jak

28.07.2019 11:44

Ali Miljana se trudi da peva najbolje što može.

Odgovori 13 2
Ljubica

28.07.2019 13:47

Pa ovo vise nije ni smesno vec tuzno...

Odgovori 11 0