Maja otkrila istinu o vezi Ane Korać i jednog muškarca: Nije mogla da se seti da je bila s njim!

Autor:

Zadruga

01.08.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge 2", Maja Marinković gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", kada joj se obratila jedna gledateljka s pitanjem o Ani Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja razvezala jezik... Koraćeva u panici

Gledateljka je insinuirala da se Ana Korać bavi porstitucijom, a potom je pitala Maju da pojasni vezu starlete iz Ivanjice i izvesnog Karla iz Hrvatske.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ima informacije...

Takođe, gospođa koja se javila je od Maje zahtevala da prokomentariše Anu i kaže šta misli o njoj:

- Bilo bi ružno da ja tu devojku vređam, ona je prema meni ispala fer u "Zadruzi". Šta ona radi u privatnom životu, to mene ne interesuje. Za tu situaciju za Karla sam rekla istinu, jer je moja drugarica bila sa njim. Bilo mi je čudno tada što Ana nije mogla da se seti kada je bila sa njim, kao da nije govorila istinu. Na kraju se ispostavilo da Ana zna tu devojku - pričala je Maja i dodala:

- Nisam videla nijedan klip da me je vređala, da je govorila nešto loše o meni, nikada me nije napala u Beloj kući. Ne podržavam to što je uradila Aleksandri, ne podržavam prevaru i bila bi čistija da su to uradili na kulturniji način, da je David raskinuo sa Aleksandrom. Između Ane i Davida postoje emocije, ali da je David lagao Aleksandru, mislim da jeste. Ne može devojka da se preboli za tri dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alibaba

01.08.2019 09:54

Brzo se sklapaju kratke ljubavne veze i brzo se raskidaju. Svakoj devojce je teško sećati se perioda zabavljanja sa nekim dečkom od pre nekoliko godina.