Suzana došla kod Mikija: Kad je čula da pčelar ponovo ulazi u "Zadrugu 3" posvađali se na krv i nož!

Autor: Svet

Zadruga

30.08.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki se s produkcijom prvo dogovorio da uđe sa nanogicom, i stvar je bila rešena.

RepublikaFoto: Prntscrin
Suzana i Miki...

Dogovor je bio da i Suzana uđe zajedno sa njim i tako bi svoju vezu mogli da nastave u rijalitiju - kaže izvor blizak produkciji i kaže da je ipak došlo do promene plana.

- Produkcija je rešila da Mikija ipak neće uvoditi sa nanogicom, nego su se dogovorili s njim da uđe tek u februaru, kad odleži kaznu, jer je uspeo da se nagodi da mu je ranije skinu. Ponuđeno mu je, međutim, da u međuvremenu bude jedan od voditelja "Zadruge 3", za šta bi bio plaćen kao i svi zaposleni, i na taj način bi mogao i s nanogicom da izlazi iz kuće i učestvuje u šouu jer bi se to tretiralo kao njegov posao, što je dozvoljeno kada se leže ovakve kazne. Njemu se ta ideja odmah dopala, ali kad je predočio sve detalje Suzani nastao je haos. Njoj uopšte nije bilo pravo što ulazi u "Zadrugu" tek u februaru i strašno se razbesnela. Svašta mu je rekla. Posvađali su se na krv i nož. Bila je kod Mikija nekoliko dana prošle nedelje i kada joj je to saopštio, izdrala se na njega da ju je izdao i ispalio, zalupila vrata i otišla. Ali s obzirom da te svađe kod njih traju po nekoliko sati, sigurno će uskoro naći rešenje za problem. Uglavnom, sad ceo taj njegov plan zavisi i od dogovora s njom - ispričao je izvor blizak Đuričiću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slavko

30.08.2019 12:47

Djuričića u zatvor i rešen problem.

Odgovori 26 2
Gaga

30.08.2019 14:21

Miki slusaj sta ti Suzana kaze inace ce biti belaja.

Odgovori 22 2
Stefan

30.08.2019 17:47

Ovi ismevaju naše pravosuđe.

Odgovori 14 1