Ljubi Pantović skočio pritisak zbog Bojanića: Nakon pevačevih užasnih prozivki, poslala mu jezivu poruku!

Autor: Pink

Zadruga

03.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić nedavno je istakao kako je Dalila Dragojević njegov najveći neprijatelj. Prisećajući se početka njihovog odnosa, potkačio je Aleksandru Subotić, ali i Ljubu Pantović koja mu to nije prećutala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić...

- Biljana od samog početka nije podržavala Dalilu i Dejana, a počela je da prihvata Aleksandru i Davida. Ja sam bio teški protivnik ponašanja Aleksandre i njene majke Ljube. To nikako nisam mogao da prihvatim, da bivša supruga bude sa nekim u inat mužu, a da ćerka bude sa nekim ko je krvni protivnik njenog oca - pričao je tada Miloš.

- Već je imao neke ispade, to su mi ljudi javili, da komentariše Aleksandru i mene. Što se toga tiče, ne znam odakle pravo tom smradu smrdljivom, koga se cela porodica odrekla, koliko ja znam i koliko pišu novine, da komentariše Aleksandru i mene. Ukoliko se nekada budemo našli u "Zadruzi" zajedno, i te kako ću ga prokomentarisati i neće imati mira od mene. Znam dosta toga o njemu, mnogo je loš čovek. Mogu slobodno da kažem da je go*no jedno najobičnije. Tolika pi*ketina, koja je vređala moju unuku, pričao je da mi je unuka kopile, da su mi obe ćerke ku*ve i narkomanke, baš ću da ga pitam da mi to u lice ponovi, pa da vidim kako će da se provede. To što glumi žrtvu i misli da je namazan, to može u selu iz koga je došao. A pošto je sada u "Zadruzi" i u gradu, a ne u svom selu, onda će da se provede kako se provode p*čke i seljačine kada dođu u grad - rekla je besna Ljuba, pa dodala:

RepublikaFoto: e-stock
Ljuba Pantović...

- Kada je ušla Ermina, kada se započela priča u dvorištu da je on gazio mene, a Matora to nije znala, ona je odmah rekla da će da se distancira od njega zbog mene. A on je tada rekao: "Ko je Ljuba?". Kao, nema pojma o kome priča. A sada zna koja Ljuba kada treba da se pljuje... A znao je kada me je nazivao prostitutkom i moje ćerke, ne samo Aleksandru, već i Goranu. I Magdalenu, koja je tada imala 3 godine, nazivao ju je uvek kopiletom - istakla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading