(FOTO) ALARMANTNO! Zgrozila Srbiju: KAMERE snimile KRATERE I JEZIVE AKNE na Luninom licu!

Autor:

Zadruga

09.03.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani već godinama kuburi sa problemom svoje kože i lica, kao i kosom, pa je zbog toga i predmet podrugljivanja i ismejavanja antifanova, ali i zabrinutosti ljudi koji je vole.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Na društvenoj mreži Fejsbuk, je nekolicina antifanova postavila fotografije zumiranog Luninog lica, gde se vide katastrofalne akne i krateri, pa se može videti, da Đoganijeva, iako je išla na razne tretmane, o čemu je govorila, i dalje ima problem sa hormonima.

Takođe, pominjala je da je u prvoj sezoni "Zadruge" imala savršeno lice, te da zbog stresa, svaki put kada kroči u Belu kuću, iznova se pojave problemi, u vidu bubuljica i problema sa kosom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna

Nadamo se da će Luna uskoro rešiti problem, jer sigurno utiče i na njeno samopouzdanje, a i ne izgleda lepo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

09.03.2020 18:08

I u drugoj Zadruzi joj je bilo takvo užasno lice.

Odgovori 13 3
Mile

09.03.2020 18:50

Ko moze sa ovom? Em celava pa celog zivota mora tudju kosu da nosi,silikoni ko dva velika balona,noge baca na stranu kad hoda,nos,celo...a glupa do bola. Ovo da gleda neki decko pa tak onda nije sav svoj

Odgovori 13 3