Ermina prošla pakao u osnovnoj školi! Dečaci je seksualno zlostavljali: Onanisali na njene gole grudi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Ermina Pašović kao tinejdžerka bila je odbačena od vršnjaka jer je bila bubuljičava i neuredna, a dečaci su je seksualno zlostavljali.

Foto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Ermina Pašović

Iako je danas prilično sigurna u sebe i ne dozvoljava ljudima da se igraju sa njom, nekada je bila poput uplašene životinje. Deca u osnovnoj školi su je prezirala jer je bila imućna, ali je imala probleme sa kožom i znojnim žlezdama, zbog čega su svi bežali od nje.

- Ermina je bila dobro dete, nije imala trunku zla u sebi. Volela je da se igra, da bude jednaka sa ostalom decom. Ipak, to nije išlo glatko jer je bila punačka i nije izgledala ovako kako danas izgleda. U pubertetu je njen izgled bio katastrofalan - započinje priču naš izvor i nastavlja:

- Sve njene drugarice su u pubertetu izgledale lepo, nisu imale probleme koje je Ermina imala. Ona je naglo dobila gnojne bubuljice, grudi su joj bile ogromne, porasle su skoro preko noći. I dok je stajala pored vršnjakinja iz razreda, izgledala je kao matora žena. Kao da im je mama. Ipak, dečaci koji su bili u pubertetu su obožavali njene obline, ali nisu znali kako da joj to pokažu, a da je ne povrede. "Evo je ova bubuljičava nakazetina. Vidi je kakva je, kao baba. A smrdi kao puma, kao tvor. Džaba joj pare kada je ružna i prljava", govorile su devojčice.

 Njih sedmorica počeli su da je svlače da bi videli njene gole grudi. Ona je pokušavala da se brani, ali su joj začepili usta

RepublikaFoto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Ermina Pašović

Kako dalje navodi isti sagovornik, nju su devojčice šikanirale, a dečaci opsedali. Bila im je kao seksualni objekat onako prsata. Oni su je drpali i vaćarali, kako se to tada popularno zvalo među klincima. Ermina nije mogla da prođe hodnikom a da je grupa dečaka ne dohvati za međunožje ili grudi. Ostale devojčice su bile ljubomorne, a Ermini to nije prijalo. Nju je bolelo što je dečaci vaćare.

- Oni mene maltretiraju, ne smem nikome da kažem, ali sve me boli. I međunožje i grudi. Ponašaju se kao pomahnitale zveri. Njih deset me dohvati. Plakala bih od bolova - rekla je Ermina tada jednoj drugarici.

Jednog dana su otišli korak dalje, pa su je na času fizičkog uvukli u mušku svlačionicu, gde je zamalo nisu silovali. Počeli su njih sedmorica da je svlače da bi videli njene gole grudi.

- Ona je pokušavala da se brani, ali su joj začepili usta. Dvojica su izvadila polne organe u erekciji i sve vreme su onanisali na Erminu i njene gole grudi. Profesor je video da mu fali grupa đaka, pa je upao u svlačionicu, a slika koju je video bila je užasna! Sve je prijavio nadležnim organima, pa su dvojica koja su onanisala momentalno izbačena iz škole. Ermina i dalje ima traume od ovog nasrtaja - kaže izvor Rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina se svakodnevno tukla sa mužem!

Ermina Pašović je imala velikih problema u braku sa suprugom muslimanske veroispovesti, koji je po nacionalnosti Turčin, te su se njih dvoje navodno tukli gotovo svakodnevno sve dok Ermina nije odlučila da pobegne. Nisu mogli dugo da imaju dece, ali je na kraju rodila sina. Stalno su se svađali i tukli i moralo je da dođe do razlaza.

Proganjala poznate!

Učesnica "Zadruge" je u prošlosti uhodila poznate ličnosti, odnosno pevače, pa se pričalo da je jedan o njih navodno tražio policijsku zaštitu, kao i zabranu ulaska u lokal gde on nastupa. Ložila se na Đoleta Đoganija, jurila ga je da se fotografiše, ali je on nije primećivao. Najveći problem sa njom je imao Dado Polumenta. Pošto nije ništa hteo da ima sa njom, Ermina je otvorila Fejsbuk nalog pod njegovim imenom i sebe tagovala kao njegovu verenicu. S obzirom na to da je objavljivala emotivne statuse, Dado je uskoro saznao za to i prijavio je slučaj policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading