ISPLIVALA DUGO SKRIVANA TAJNA! Gagi varao Anabelu sa Sandrom Meljničenko!

Autor: Kurir

Zadruga

12.04.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god se pojave članovi porodice Đogani, pokrene se priča o njihovom burnom ljubavnom životu i to traje godinama unazad od kada su učesnici raznih rijaliti šou programa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anabela i Gagi

Prvi među porodicom Đogani to je pokrenuo denser Gagi, kada je pre nekoliko godina u rijalitiju "Farma", rekao da je bio u vezi sa Sandrom Nikolić, sada Meljničenko, nekadašjnom članicom grupe "Models".

On je tada rekao da su bili u šemi dok su bili mladi, pa nagalsio da ju je odveo na kasting za spot "Ti si kao magija" Nenada Kneževića Kneza.

- Tada još nije bila članica Modelsa. Bila je i u jednom spotu Fanki Džija, za pesmu "Sutra je novi dan" - otkrio je denser, a pisao je "Kurir".

- Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio - ispričao je osnivač grupe "Fanki dži" i objasnio kako je smuvao jednu od sada najbogatijih žena na svetu, pisao je "Informer", pa nastavio svoju ljubavnu isposvest:

RepublikaFoto: youtube.bandicam.com
Sandra Meljničenko

- Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi "Đogani fantastiko". Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem. I dalje imam lepo mišljenje o njoj.

Bili su vezi četiri meseca, a posle raskida su ostali prijatelji, pa joj je pomogao da započne estradnu karijeru:

- Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, a bila je i u spotu moje grupe za pesmu "Sutra je novi dan". Tada još nije bila članica grupe "Models".

Neko vreme kasnije ovu priču prokomentarisala je i Anabela.

- Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku i to mi je i priznao. Oprostila sam mu jer sam bila klinka, ali ni danas mu ne zameram jer ko bi odoleo takvoj ribi kakva je Sandra - izjavila je Anabela, koja se za Gagija udala 1995, a razvela 2009.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gile

12.04.2020 11:32

A kada će biti otkrivena tajna sa kim je Anabela varala Gagija?