UŽASAVAM SE DRAGANE, NAPRAVILA JE CIRKUS: Jadranka Mitar ogorčena na ćerku!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.04.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edis Fetić raskinuli su vezu, a sada se oglasila njena majka Jadranka.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Jadranka Mitar

Draganina majka bila je šokirana ćerkinim ponašanjem, budući da je zbog ljubavnika bila spremna čak i da napusti rijaliti, zbog čega bi bila u obavezi da plati kaznu, iako je ušla da se bori za svog sina Jovana.

- Ja bih volela da kada je tako javno izneto, da se kaže i šta su javno pokazali testovi. Ali situacija u kakvoj su, ako oni smatraju da je vreme da se u takvoj vezi rodi dete, odluka mora da bude samo njihova. Oni su napravili cirkus, da trenutno posle poziva sa porodicom, ima neku šifru, poruku, koju je samo on shvatio. A i ona poruka koju je dobio u Pazaru. Ja se nisam slagala od samog starta, ali očigledno je da deca ne slušaju roditelje, kao što je i Luna rekla, da će ona sama da uradi sve, da je puste - započela je Jadranka i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Užasavam se i Gage, i Miljane, i Lune. Šta reći? Treba učiti na svojim greškama, moraju da plate tu školu. Kažu da svako kroji svoju sudbinu! Što je rekao Edo u jednoj izjavi: "Nek smo živi i zdravi". Evo, Zorica, dva braka propala, kao i Anabela. Ljubav kad prođe, doći će druga. Ja sam rekla Dragani da posluša Miću, on joj govori sve, a svi vole da morališu drugome. Švaleracije je bilo od sveta i veka i uvek će biti.

Zadrugari su komentarisali da će se Edis vratiti Zilhi, budući da je izjavio da se pokajao zbog afere sa Draganom, a Jadranka je dala svoje mišljenje.

- Znate kako, ako je njegova porodica u onom pismu koje je dobio napisala da ih Zilha ne zanima, već samo deca, onda je jasno da su se vrlo lako otarasili bivše snajke - prokomentarisala je Jadranka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading