(VIDEO) LUDILO MOZGA! Dragana TRUDNA sa Edisom: Mitrova se požalila zadrugarki, pa priznala da neće da zadrži BEBU!

Autor:

Zadruga

28.04.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par Dragana Mitar i Edis Fetić napravili su opštu pometnju prošle noći, ali i prethodnih dana na imanju. Naime, od kada su raskinuli njih dvoje se ne smiruju, a vest koja je odjeknula jeste da je zadrugarka ostala u drugom stanju.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis

Naime, kako je Ermina Pašović tvrdila tokom emisije ,,Pretres nedelje", njoj se Dragana poverila da joj menstrualni ciklus kasni, čak 25 dana. Dragana je šokirala naciju, ali i zadrugare kada je rekla da ne bi zadržala bebu, ukoliko se ispostavi da je trudna, a čak je i Mina Vrbaški otkrila da je od nje tražila antibebi pilule nekoliko puta do sada.

- Biću iskrena, kao i uvek do sada. Tražila sam od reporterke pilulu za dan posle, pa sam od Mine tražila antibebi pilule. Ne bih zadržala bebu ukoliko se ispostavi da sam trudna, nakon svega ovoga, ne bih - tvrdila je Mitrova.

Međutim, ono što je zatim usledilo jeste rasprava Dragane i Edisa, tokom koje su i jedno, i drugo izgledali kao da se kaju što su uopšte imali ljubavnu aferu. Podsetimo, da je Fetić svoju suprugu Zilhu sa kojom ima troje maloletne dece, prevario sa Draganom, te ta afera sada traje nekoliko godina unazad.

RepublikaFoto: instagram.com/zilha_fanpage
Edis i Zilha

Edis nije mogao a da ne spomene Draganine afere sa zadrugarima, pa nakon ljubavne romanse sa Vladimirom Tomovićem, zasmetao mu je i odnos sa Markom Miljkovićem, koji su imali prošle godine.

Dragana je otkrila i do detalja kako su izgledale poruke sa Zilhom, koje je navodno dobijala, nakon što je Edisova supruga uspela da otkrije njegovu šifru od Instagrama.

- Ja sam dobila poruke od nje i na Viber i na Instagramu. Provalila je Edisov lažni profil, ona je takođe imala lažni profil. Tražila mi je konstantno naše prepiske, šta mi piše, pošto je on stalno lagao. Rekla mi je da nije prvi put da ga ona proverava, da je pronašla u njegovom telefonu prepiske, rekla mi je da se čula sa mojim mužem, ja sam joj poslala prepiske. On je njoj pričao potpuno neku drugu priču. Istina je da smo se na proslavi Pinka krili, on je želeo da se mi pokazujemo kada to vidi moj muž, a branio je da nas vide kada treba da nas vidi njegova žena - tvrdila je Dragana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

28.04.2020 14:39

Sada će da ga provocirasa sa bebom.