Nakon SVEGA šta joj je PRIREDILA porodica, Nina Đogani ZGRANULA objavom!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

04.05.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petnaestogodišnja Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele i Gagija, svakodnevno u "Zadruzi" gleda žestoke svađe svojih roditelja i sestre Lune, a u neke od brutalnih sukoba i sami su je u više navrata umešali.

RepublikaFoto: Prntscrin
Nina, Luna i Anabela

Potresne scene joj, nema sumnje, teško padaju, a svi se pitaju kakav stav o članovima svoje porodice ima ponaosob, posle svega što su uradili u "Zadruzi". Iako je sasvim sigurno da joj mnoge stvari i reči ne prijaju, Nina priznaje da joj otac, majka i sestra veoma nedostaju i da jedva čeka da ih ponovo zagrli.

- Moj svet, moji najdraži i najvoljeniji. Bili ste moja podrška u svakom trenutku života... U igri, u odrastanju, u sportu i svakom takmičenju... Bez vas moj život nije potpun. Iz dana u dan mi sve više nedostajete. Bez obzira na sve, čekaću vas strpljivo i raširenih ruku, jer vi ste moji, jedini, pravi i najbolji. Šta god radili i kakvi god bili ja ću biti tu za vas, štitiću vas i braniti. Volim vas beskrajno i niko nikada to neće promeniti... Vaša Nina - napisala je Nina u opisu zajedničke, porodične fotografije na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading