Isplivala fotka: Pomirili se Miljana i Zola, nasmejani kao sa početka veze!

Autor:

Zadruga

18.05.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ko zna koji put!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Na iznenađenje mnogih, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola uključili su se i putem lajva zajedno razgovarali, te istakli da su sada samo prijatelji.

Miljana je vidno rapoložena razgovarala sa svojim bivšim dečkom, gde su oboje komentarisali učesnike u rijalitiju, a u jednom momentu je Kulićeva pitala fanove ko je od učesnika "Zadruge" najbolji za nju, gde su oni slali predloge za Marka Miljkovića:

- Dovela bih ja Marka Miljkovića u red - na šta se učinilo da je Zoli bilo neprijatno, te je ona odmah odgovorila da se šalila i da u obzir dolaze samo Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić.

Foto: instagram.com/printscreen
Miljana i Zola

Čolić se samo smejao na njene komentare, te je u jednom momentu samo rekao da mora da se ugasi i da će se čuti, a Miljana mu je dobacila da će se čuti ali samo preko lajva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

19.05.2020 07:43

Pokušaj da ostanu u svom mini rijalitiju.

Ostoja

19.05.2020 08:58

Ona u Nišu a on u_Bosni. Preko lajva se pomirili, odlučili da se uzmu, imali odnos i ona ostala trudna, a dete će biti žensko. Kako to ovi brzo rade.