Janjuš na ivici ludila zbog afere sa Majom: Ubiću se iz pištolja ako mi ćerka okrene leđa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš rekao je svojoj rijaliti-ljubavnici Maji Marinković da će izvršiti samoubistvo ukoliko njegova porodica bude rasturena kada bude izašao iz Imaginarijuma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević

Naime, starleta je i prethodne noći odlučila da spava pored bivšeg košarkaša iako su ranije pričali o tome da on želi da se odmori i da makar jedno veče ne budu zajedno. Susret nije prošao bez drame. Prepucavanje je eskaliralo, a Janjuš je počeo da urla u jednom trenutku jer se iznervirao zbog svega što se dešava.

Janjuš: Ne možemo ovako da funkcionišemo, ne možemo na silu ništa. Loše nam je. Ne mogu, loše mi je. Ja te ne diram. Tri dana nismo spavali.

Maja: Šta se dereš na mene? Samo gledaš da iščupaš svoje dupe.

Janjuš: Šta da iščupam, porodicu sam izgubio! Mene neće niko sačekati. Jesi ti svesna toga? Ubiću se. Ima da uzmem pištolj i da prosviram ovaj bolesni mozak. Niko me nije terao na sranja. Sam sam kriv, sam treba i da se čupam. Ako me moja ćerka osudi, šta će mi sve onda? Ovde sam ušao zbog nje. Da njoj stvorim nešto. Ne da se zaljubim.

Marko: Majo, ti maštaš da budeš pevačica, a ja ne znam da li ću dete videti. Ne treba da živim ovako nenormalan. Metak u čelo odmah

Maja: Smiri se, molim te! Sve će biti u redu. Imaš mene sada. I mene će moj Tako da okači na ofinger od besa kad me bude video. Neću ni ja bolje da prođem.

Janjuš: Ali ti nemaš decu, nemaš muža. Ti si slobodna devojka. Ti možeš da vrdaš napolju, da nađeš drugog.

Maja: Svakako neću da pravim decu. Hoću da gradim muzičku karijeru. Da budem uspešna pevačica. Veza ide uporedo, ali neću ništa ozbiljno, odmah da ti kažem. Sanjam da budem kao JK. Ti ćeš da budeš moja podrška.

Janjuš: Kako je tebi sve zabavno. Kako je tebi lepo, ti maštaš da budeš pevačica. A ja razmišljam da li ću sutra videti dete i tu ženu, koju sam javno osramotio. Janjuše, luda glavo. Ne treba da živiš ovako nenormalan. Metak u čelo odmah - jadikovao je zadrugar.

Iako se samo minut-dva pre toga žestoko posvađao sa ljubavnicom i požalio da je uništio sebi porodicu, te pretio da će se ubiti iz pištolja, Janjuš se nije libio da završi sa njom ispod pokrivača, gde su satima ispod jorgan planine razmenjivali nežnosti.

Foto: Printscreen

Janjuš: Žena mi neće preći preko prevare!

Marko Janjušević Janjuš izjavio je kako još uvek nije odlučio da li će ostati sa ženom Eno, ali misli da ona njega neće ni da pogleda kada bude izašao iz "Zadruge".

- Da li sam definitivno odlučio sa kojom ću, nisam ništa još odlučio, videću kada izađem, ali mislim da preko ovih stvari Ena ne može preći, svestan sam toga. Maja i ja smo ovde sedam meseci, zavoleo sam je. Razmišljam o tome svaki dan, znam da me čeka pakao. Ovo je blaga varijanta onoga što me čeka napolju. Bojim se prvog susreta sa Enom, a najviše prvog susreta sa Krunom. Ne znam kolika je ljubav, ali očigledno je velika čim se ovo desilo - rekao je Janjuš.

Maja: Janjuš će živeti kod mene, briga me šta Taki kaže!

Maja Marinković izjavila je da će Janjuš živeti u njenom stanu bez obzira na to šta njen otac bude rekao na račun toga.

Za nju je stiglo pitanje novinara da li je sigurna da će Taki da primi Janjuša u njihov dom. Ona je bila izričita da je to samo njena stvar i da niko ne sme da odlučuje umesto nje.

Maja: Ja živim sama u stanu, koji mi je poklonio moj otac. Naravno, njegova reč je na prvom mestu, ja njega nikada ne bih potcenila. Tu sam da saslušam, ali ja sama donosim odluke. Nikome nisam podnosila račune koga dovodim u svoj stan, moj otac nije bio ni za moju vezu od četiri godine, ali je uvek bio tu kada je trebalo - tvrdila je zadrugarka.

Foto: www.instagram.com

Karić poslao haljine devojkama svog sina!

Osman Karić poslao je haljinu za svoju snajku Ivanu Šopić, ali i za Ivu Grgurić, bivšu devojku sina Stefana. Veliki Šef dostavio je zadrugarima garderobu koju su naručili za svadbu Tare Simov i Filipa Đukića. Ivana Šopić dobila je od Osmana Karića plavu haljinu sa porukom koju je pročitala naglas.

- Crvena je bila original za plagijat, a plava je original za original. Tata Oki - napisao je Osman.

Podsetimo, Osman je takođe poslao i bivšoj devojci svog sina Stefana Karića Ivi Grgurić haljinu. Ivana je haljinu odmah pokazala Jeleni Pešić i Jovani Tomić Matoroj, kao i Stefanu, te su se svi nasmejali poruci koja je bila namenjena za Grgurićevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading