HAOS! Janjuša tukla ljubavnica i divljala po imanju: Maja: Smrdiš, kupam se po tri sata nakon seksa! Ne znam ni kako se je*em sa tobom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković doživela je nervni slom jer je Marko Janjušević Janjuš raskinuo sa njom iz čista mira, pa mu je uputila salvu uvreda, između ostalog, i da joj se gadi da ima seksualni odnos sa njim. Košarkaš i starleta su se posvađali žestoko, a u naletu besa ona ga je štipala, udarala i bacala mu cigarete, dok je on nju ugrizao za prst.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Maja: Ti si bezobrazan, pitala sam te lepo što si nervozan.

Janjuš: Majo, pomeri se od mene, ne interesuješ me sa takvim ponašanjem.

Maja: Sad ne želiš da komuniciraš sa mnom, a znao si da je*eš juče u kupatilu! Ima da te štipam! Klošaru jedan smrdljivi, pi*ka ti materina bezobrazna. Smrdiš, bre. Je*em se sa tobom jer sam skrenula, ti nemaš ništa privlačno. Je*em se, pa se kajem i kupam posle tri sata.

 Je*em se sa tobom jer sam skrenula, nemaš ništa privlačno, rekla je starleta

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Janjuš: Ovo je prevazišlo svaku meru! Majo, ne možeš me više zezati, znam da uskoro idem kući! Niko me sada ne zanima! Zanimala si me dok me nisi udarila, sve je gore i gore. Kad izađeš, nađi nekog koga ćeš da štipaš i udaraš, ovde si imala priliku mene, je*iga, sam sam kriv!

Maja: A ja te sada ne zanimam?

Kada je Janjuš potvrdio da ga ljubavnica više ne zanima, dobila je napad histerije. Iako je isprva pokušala da spusti loptu i da popričaju na fin način, Janjuš je nastavio da je provocira, te je Maja dohvatila flašu i razbila je od zid. Plakala je i čupala kosu, dok ju je Gagi smirivao. Ona je urlala na sav glas i pokušavala da privoli Janjuša da joj priđe i da je uteši, ali on to nije uradio. Nastavila je da plače i jadikuje nad svojom sudbinom.

Foto: Printscreen

Anabela: Sloba je zvao Lunu pred "Zadrugu"

Anabela Atijas otkrila je da je Slobodan Radanović zvao Lunu Đogani pred njen ulazak u "Zadrugu 2". Pevačica je iznela tvrdnje da je pred sam početak druge sezone njena ćerka primila poziv od Kijinog bivšeg muža, koji ju je navodno pozvao da dođe kod njega u stan, a onda se posle toga više nije javljao.

- Nisi gledao prošle godine, pre toga je patila za Slobom. On nju nije hteo da pogleda, a noć pred ulazak zvao je kod sebe, dao joj je lažnu nadu - rekla je ona novinaru Marku Đedoviću.

Ivana: Bane mi preti, prijavila sam ga policiji

Ivana Krunić i Bane Čolak zajedno su gostovali u emisiji kod Dušice Jakovljević, gde je nastao karambol bivših ljubavnika. Ona mu je rekla da je saznala da joj šalje poruke s lažnih profila i da ga je prijavila policiji.

Ivana: Samo ću reći, ko šalje poruke sa lažnih profila i preti i ucenjuje mog bivšeg dečka? Za tog dečka zna samo moja drugarica, mama i on (Bane).

Bane: Ko te uznemirava, što ne prijaviš policiji?

Ivana: Prijavila sam te!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading