BAKA CAKA: Milan je zao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Caka ušla je među zadrugare i ljubila sve redom, pa čak i ljute neprijatelje svoje unuke Jelene Golubović. Mići je rekla da je ne vređa što se tiče nacista, da može sve drugo da joj kaže, ali ne tako ružne stvari. Ostale je hvalila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Farma
Baka Caka

Kada je došao na red pozdrav sa novinarom Milanom Miloševićem, glumica i rediteljka savetovala je svoju baku da se ne pozdravi sa njim, međutim, Caka je i njemu pružila ruku.

- Hoću ruku, ali mi obećaj - ja neću govoriti sve što znam, a ti nećeš biti više onakav! Daj baki reč! Daj baki reč, sada ću da te poljubim, ali daj baki reč - rekla je Caka. Milan joj je dao reč, ali kasnije, kada se povela tema o tome kako je Milan rekao da baka Caka i mama Ceca kasne jer su možda imale saobraćajku na putu za Šimanovce, baka je rekla:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović

- Na baku neće ništa, baka je božji čovek. Ja sam stara žena. Imam samo srce, ali ti si zloban čovek. Ti imaš zlobu. Jelenu molim da nikada više ne priča sa tobom. Ti možeš da pričaš, a ona neće da komentariše.

Milan: Zlo je ta što sedi pored vas, i vi to znate. Ja ću večeras da se spakujem i da odem iz "Zadruge". Vi ste njima spremili i kolače i posluženje, sve za njenu familiju, a juče, kada me je Jelena udarila, niko nije reagovao - rekao je uvređen Milan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević

Baka Caka se posle toga osvrnula na stalne prozivke Lepog Miće kako je imala seks sa nacistima.

- Ja sam bila u ratu sa partizanima. Ja sam vas oslobodila, a moje ćerke su tužne, kažu, bolje da su ostali Nemci. Ej, Hitlera sam volela.

Mića: Pa ja sam čuo da si bila u ljubavi, Jelena to meni ne veruje - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pera

08.11.2017 10:25

Pa sto nisi izasao lazove i ligo jedna kukavicka.