LUNA OČAJNA ZBOG SLOBE: Mene ljubi, Kiju okom traži

Autor: J. V.

Zadruga

21.11.2017

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani prolazi kroz pravi pakao otkako je u Zadrugu ušla zakonita supruga Slobe Radanovića, Kija Kockar. Iako je Luna mislila da će se ona i Sloba držati zajedno, to nije bio slučaj, jer je pevač stalno provodio vreme sa suprugom, što joj je jako zasmetalo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna i Sloba su prošle noći raskinuli, a ona nije mogla da izdrži, te se rasplakala i izjadala svojoj drugarici Matoroj.

- Znaš i sama kakva sam! I preko noći se sve promeni! Ja ne mogu više da ga poljubim kad hoću, više ni ne spavamo kako smo spavali, mi spavamo odvojeno, jer mi je neprijatno da nas ona ujutru vidi zagrljene! Ja nisam takav čovek, ja ne mogu to! Da ovo traje par dana, ja bih izdržala. Znam da ćemo ostati do kraja, svo troje! Džigerica mi se prevrće! On se sa mnom ljubi i gleda u stranu da vidi gde je ona! A prošlo je samo dva dana, šta će da uradi za pet dana? Svi mi kažu da sam glupa! Ja sam mu sve rekla da radi, ali brate bar napravi neki kompromis. On će da kaže da mora da razreši sve sa njom, pa je l' mora svaki dan?!  - pričala je Luna kroz suze!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

21.11.2017 09:52

Sloba i dalje obožava Kiju, očigledno je. Luna je devojka za WC - to je sada i njoj jasno.

Odgovori 17 2