Miljan hteo da obrije Jelenu Golubović!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.11.2017

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su podelili novac, zadrugari su potpisali koliku su sumu novca primili, a potom i izvlačili papiriće sa kim će ići u kupovinu. U međuvremenu je Miljan Vračević isprozivao Jelenu Golubović zbog toga što ne zna da kuva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljan Vračević i Jelena Golubović

Miljanu je bilo neshvatljivo da žena od 40 godina ne zna sebi ništa da skuva, pa nije mogao da odoli da je ne provocira, ali ovog puta zbog toga što su joj brkovi porasli. 

- Gde su moji brčići? Čekaj sad ćemo to da skinemo, imam ja traku za tebe - pričao je sladunjavim glasom Miljan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena se sakrila od Miljana

- Skloni se! Na pola metra od mene, obrij tu svoju glavudžu - branila se Jelena.

Miki Đuričić je želeo da se Jelena oseća zaštićenom i stao u njenu odbranu. On se našalio sa Miljanom da te sitne čarke koje postoje između njih čine samo zaljubljeni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić, Miljan Vračević i Jelena Golubović

Kako su zadrugari obavili njihove današnje obaveze, kao i kako je Miljanova i Golubovićkina prepirka izgledala pogledajte u sledećem video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ljubće

29.11.2017 23:43

Nemogu da verujem da produkcija ne sprečava ovo psihičko nasilje što Miljan izvodi nad Jelenom. Dal stvarno još nije dosta ubijenih i maltretiranih žena u Srbiji. Gde su vam institucije. Produkcijo interveniši molim Vas.

ljubće

30.11.2017 15:57

Pošto produkcija ne reagira, vidi se po ovom što se dešavalo danas. Zamoliču kabinet g. Vučiča da reagira. Ovo je strašno. Sve ovo gledaju deca koja če jednog dana postati ljudi.