KIJA: RASTURIĆU VEZU SLOBE I LUNE DO NOVE GODINE!

Autor:

Zadruga

28.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stjuardesa i novopečena učesnica rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar u žižu javnosti dospela je nakon što ju je njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović naočigled milionskog auditorijuma prevario sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kako saznajemo, Kristina je sa Slobom imala plan da započne aferu koja će biti realna u granicama da gledaoci poveruju u to i tako sebi obezbedi visok plasman u rijalitiju, međutim, kada ju je javno osramotio i ostavio zbog Đoganijeve, Kija je smislila plan kako će da mu se osveti.

Kako izvor blizak Kockarovoj navodi, ona je potpuno poludela kada je shvatila da se Sloba zaljubio u Lunu i rešila da se priključi rijaliti-igri i pomrsi im konce.

- Kija je od samog početka učestvovala u Slobinom ulasku u rijaliti. Obavila je s njim razgovor da ga pripremi i da zna šta može, a šta ne može da radi. Imali su precizan dogovor - može da se zeza, može da zavodi, flertuje, pa i da se poljubi, ali ne sme da se zaljubi. Otud je nastala i šifra "Mekgregor", koju su pominjali, a ona znači da se Sloba poistovećuje sa čuvenim bokserom, kojem supruga dozvoljava afere zarad slave i podrška mu je ka vrhu, ali pod uslovom da je ne ostavi - započinje priču izvor i objašnjava šta se dogodilo kada je Sloba izneverio Kijino poverenje i požrtvovanje zarad njegove karijere.

Kija je bila van sebe, danima nije ni jela ni pila. Izgledala je kao duh, a onda je jednog dana ustala, sabrala se i rekla: " Vratiću mu za ovo kad-tad, mi smo imali dogovor", tvrdi izvor

- Kija je bila van sebe, danima nije ni jela ni pila. Izgledala je kao duh, a onda je jednog dana ustala, sabrala se i rekla: "Vratiću mu za ovo kad-tad, mi smo imali dogovor. Pošto mi je zabio nož u leđa, sad će da vidi kako će da mu se vrati sve, ja ću se za to postarati. Kad uđem u 'Zadrugu', prvo ću da ga opustim, da budem fina i mirna, da pomisli da smo zakopali ratnu sekiru, da sam mu oprostila, da smo prijatelji, a kada spusti gard, onda ću da mu naplatim ovo poniženje. Ja ga znam najbolje, znam kada ću da upotrebim njegove tajne i kako ću da ga izazovem da poludi za mnom, a onda je njihova veza gotova najkasnije do Nove godine, dajem sebi rok" - ispričala je bliskoj drugarici.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Kristina Kockar i Sloba Radanović

U prilog navodima izvora, Kija je sve dobro isplanirala, pa je tako naterala Lunu da se udalji od Slobe, što potvrđuje i njena izjava.

- Nas dvoje nismo isti otkako je ona ušla. Malo je neprijatna situacija, što je normalno. Ja prva bežim od njega kad je ona tu, neprijatno mi je. Za mene je na početku delovalo da se odvaja, ali ne mislim da su mu se promenile emocije, nego je takva situacija - rekla je nedavno Luna u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Ubrzo zatim, Sloba je uhvaćen i kako piše slovo K na stolu, ali je burno reagovao i rekao da njegovo šaranje po stolu nema veze sa Kijom.

Tužila Slobinu majku, krije to od njega!

Kija je rešila da se na sudu obračuna sa Draginjom Radanović, majkom njenog još uvek zakonitog supruga. Nakon što je Draginja gostovala u specijalnoj emisiji "Zadruge" i iznela brojna saznanja o Slobinom i Kijinom odnosu, Kristinin advokat uputio joj je opomenu pred tužbu.

- Ona me je utužila zbog onoga što sam pričala u "Zadruzi". Gde ću ja stara i bolesna da se povlačim po sudovima, šta sam ja uradila. Nek me tuži deset puta, ja sam rekla istinu - rekla je Draginja nedavno za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
PraseSuperStar

28.11.2017 14:02

Anabela isto to si provlačila i po emisijama ... Provaljena si jadnice!!! Kija je velika žrtva a tvoju dronjavu ćerku neće oprati ni Dunav ni Sava... Kao ni ,,divnu'' svekrvu Draginju... Doći ćete svi na nalatu... A I rekla je Kija lepo nek ti đevojka bude sad McGregor ...

Odgovori 20 8
Marko

28.11.2017 14:12

Da li je ovo Anabelin narucen tekst? Prestani da blatis Kiju, nikada neces dostici njenu kulturu, obrazovanost, inteligenciju........ da zivis jos 100 godina.

Odgovori 19 9
Endzi

29.11.2017 14:33

Ja ne znam sta je lose zaljubiti se? Ljudi su se zaljubili,a Kija da je nesto valjala on se ne bi zaljubio u drugu, ocigledo tu nesto ne stima....glasam za ljubav, a ne licemerije sto je samo to i pokazala Kija od kako je usla u Zadrugu....

Odgovori 10 9
IVA

29.11.2017 18:29

Kakva majka takva i kcerka fuj gade mi se obje,sram ih bilo sticice ih prokletstvo kad tad.