(VIDEO) Mina pobesnela, Jelena Golubović u suzama!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.11.2017

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški se već danima žali kako se ne oseća psihički dobro, a uzrok takvog njenog stanja je odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom u kog je beskrajno zaljubljena. Ipak njena opsesija njime večeras ju je dovela do ludila te je počela da besni i plače te se povukla u izolaciju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Frka u Zadruzi

Nakon nekog vremena došla je do kuće kako bi razgovarala sa Đeksonom, kada joj se u jednom momentu nije svideo njegov odgovor ona se zaletela na ulazna vrata i rukom slomila staklo.

- Jesi normalna ti Mina? Ajde bre više u pi*ku materinu! Daj ruku da vidimo, dođi ovamo, isekla si se! - vikali su zadrugari, dok su neki potrčali za njom.

Nije prošlo mnogo vremena i Mina se ubrzo vratila u kuću, gde su stariji takmičali pokušali da je urazume i objasne joj da tako ne sme da se ponaša. Ona se tada malo primirila da bi posle desetak minuta ponovo izletela iz spavaće sobe, počela da vrišti te ponovo razbila staklo na vratima.

- Pustite me! Pustite me svi! - vrištala je Mina iz sveg glasa, dok su muškarci pokušavali da je zadrže kako ne bi napravila veći problem.

Obezbeđenje je brzo reagovalo, a svi pristuni su došli do zaključka da je Đekson očigledno Minu doveo do ludila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Janjuš pokušava da smiri Minu!

Kada je Mina izvedena, Jelena Golubović je otrčala do Lepog Miće gde ga je molila da je nikad ne stavi da bude potrčko zajedno sa Minom jer je se mnogo plaši. Nakon Miće, Jelena je posetila i Drvo mudrosti gde je kroz suze objasnila šta je muči.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Golubović u suzama

- Mnogo sam uznemireno zbog ove agresije i ove Mine, rekli su da odustane, a ja se ne osećam smireno pored nje. Stvarno se plašim i srce mi baš lupa, ona je mnogo agresivna, a ja ne želim da budem kolateralna šteta. Plašim se - uznemireno je govorila Jelena dok su joj lile suze.

Drvo je poručilo Jeleni da se smiri i da će sve biti u redu, a kada se vratila u kuću ostali ukućani su je tešili, pa čak i oni sa kojima nje u dobrim odnosima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading