Anabela: Ne poznajem ovakvu Lunu!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.11.2017

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svojoj emisji "Ja to tako" Ivana Baltić Aleksić ove nedelje ugostila je pevačicu Anabelu Atijas. Mama učesnice rijalitija "Zadruga" istakla je kako je njena ćerka vrlo hrabra i jaka i da je ponosna na nju, ali je otkrila i kakva je Luna bila u detinjstvu.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas

- Luna je važila za jednu od najveselijih devojaka u školi, uvek gromoglasan smeh oko nje. Najveselija, najpozitivnija, pleše, peva. Ovo nije Luna koju ja poznajem! Ubijena je verovatno u pojam - rekla je Anabela.

Pevačica smatra i da je njena ćerka previše otvorena i iskrena, ali i da Luna greši što osim Slobe nikome ne dozvoljava da joj se približi.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Mislim da je ona to sve preuveličala. Ali mislim da je to odbrambeni mehanizam kada misliš da su svi protiv tebe i braniš se. Ima ona izreka "Koga ujede zmija i guštera se boji". Naravno da ne treba tako da razmišlja, naravno da tamo ima ljudi koji imaju potrebu da je zaštite. Previše se fokusirala na Slobu i to joj ljudi, koji bi je tamo zaštitili, i zameraju - rekla je Anabela u emisiji "Ja to tako".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading