PUKLA BRUKA: Slobini roditelji otkrili kakvu SRAMOTU SU DOŽIVELI ZBOG KIJE!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

04.12.2017

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da brak Slobe i Kije nikako nije fukcionisao priznala je i jedna i druga strana, mada, ono što je sve bunilo bilo je njihovo venčanje i pored svih nesuglasica koje su ih mučile. Ipak, iako je Slobodan bio, kako sam tvrdi "samac u braku" (jedini koji je hteo da očuva tu zajednicu), njegovu muku, ali i sramotu, preživeli su i njegovi roditelji!

RepublikaFoto: www.instagram.com/sloba_radanovic_fanovi
Sloba Radanović i Kija Kockar!

- Ne mogu više da bežim od novinara i da se borim sa tim. Svako jutro me zovu, ja sam u bolnicu stizala nekoliko puta. Jako loše se osećam, neko će mene na duši nositi - počela je Draginja svoju ispovest za telegraf.rs.

Međutim, konačno je za medije progovorio i Slobin otac koji ističe da je zbog Kije preživeo veliku sramotu.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Draginja Radanović!

- Vi da ste bili na svadbi, da ste videli... Ja sam hteo u crkvi da moje goste oteram. Tri sata smo mi čekali nju. Ti znaš, i ti znaš, da kad se po mladu ide, ide dever ide stari svat, ide kum. Bobin drugar je sa kolima otišao po nju, čekao dva sata ispred zgrade, kad će se ona obući. Sutradan je trebalo da dođe ovde da pozdravi moje goste, nije se pojavila. On došao, puše, pobeleo sav kao krpa - Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading