(VIDEO) Mića ukopao Žižu: Glumiš damu, a ustvari si najveća primitivka!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.12.2017

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne večeri Anđelo Ranković i Teodora Džehverović stavili su tačku na svoju vezu. Uzrok za raskid ležao je u tome što je Anđelo nakon svađe u sredu otišao kod Ane Korać i šapnuo joj na uvo "Želim te". Za ovaj Anđelov ispad Teodora je saznala tokom "Igre istine", a potom su se dugo svađali i plakali u pabu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

Tako je i večeras, videvši da je legla da spava obučena, odlučio da joj skrene pažnju da ne treba da radi to. Pored najbolje namere, on je bio izuzetno grub te ju je svojim izjavama vrlo verovatno i povredio.

- Ne možeš spavati u haljini! Obuci džemper za spavanje onaj tvoj, znojiš se i smrdiš i ne možeš spavati u istim stvarima. Idi operi zube kao žena svaka- vikao je Mića Žiži i dodao:

- Glumiš damu, a ustvari si najveća primitivka! - završio je. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Žiža Stojanović

Žiža je njega ubeđivala kako će otići do toaleta, ali kasnije. Mića, međutim, nije odustajao te je nastavio i dalje da viče na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading