(VIDEO) ANĐELO SMIRIVAO TEODORU: Ne nerviraj se zbog Senade koja se j*be za pare

Autor: pink.rs

Zadruga

16.12.2017

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku sastanka nakon Prokine posete, došlo je do velike svađe među zadrugarima. Najbučnije su bile Maca Diskrecija i Teodora Džehverović. One su razmenile sočne psovke, a kako pevačica ne bi napravila neki pogrešan potez zbog koga bi se kajala, njen dečko maneken Anđelo Ranković izneo ju je iz dnevne sobe.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

Anđelo i Teodora su nakon ovoga završili u pab-u. Pevačica je bila vidno iznervirana, a maneken je tešio i pokušavao da smanji nervozu svoje devojke.

- Nemaš razloga da se zalećeš na nju. Samo se seti krastavca njenih. Ko si ti, a ko ona?! Ti si Teodora, a ona je Maca Diskrecija i nećeš nikome da j*beš mater! Jasno? Ne možeš da dozvoliš to sebi! Ne treba da te pamte ljudi kao nekoga ko se svađa sa Macom Diskrecijom u rijalitiju. Senada, koja se j*be za pare. Koja je ološ. Koja je sve najgore - rekao je Anđelo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Teodora Džehverović u naletu besa!

- Zato ću da joj j*bem mater! Meni niko u životu nije mogao da kaže da pušim k*rac, pogotovu ne takva osoba. Ne dozvoljavam da mi se bilo ko na takav način obraća - besna je bila Teodora.

- Stvarno? A ti kada ustaneš i kada kažeš da ti se napuše k*rca? - napao je svoju devojku maneken.

- Budem li još jednom čula Ćazima... ne može niko više da udara na mene. Ona priča da me je j*bao Ćazim! Mene niko ne j*be - nastavila je pevačica.

Kako je izgledao ovaj razgovor zaljubljenih, koji često znaju da se posvađaju možete pogledati u donjem video-klipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading