(VIDEO) Đekson moli Minu za seks, ona mu ne da!

Autor: pink.rs

Zadruga

16.12.2017

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su ostali ukućani bili u čvrstom snu, Mina Vrbaški i njen dečko reper Nemanja Đerić Đekson uspeli su pred zoru ponovo da se posvađaju. Podsetimo, njih dvoje u poslednje vreme često ulaze u rasprave, zbog ljubomore, nakon čega Mina završi u suzama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Svoju ljubav ponovo su stavili na test, a repera je razljutila rečenica njegove devojke koja mu je rekla da više ne želi sa njim da deli krevet, zbog čega želela da spava na klupi u dnevnoj sobi. Nekoliko metara od nje, u snu je već bila Tanja Jovićević koja je takođe kao Mina odlučila da ovu noć prespava van spavaće sobe.

- Ukinula sam ti, šta ti to znači da mi pričaš? Da li mi je to hvala što sam pričao tu da mi Anđela nije bitna, da si ti car, da sam ostavio Anđelu zbog tebe. Sve se vrti oko toga da tebi dižem cenu, a ti meni ukidaš nešto. Molila si me za k*rac! Znaš kada ću da ti dam k*rac, videćeš! Više me ne smaraj posle ovoga!

- E ajde idite i ti i k*rac da spavate! Aj skloni se, nemoj da me smaraš. Večeras spavaš sam! Iz*rkao si se na mene!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Đekson moli Minu da spavaju zajedno!

- Meni ti trebaš, ja neću kao Anđelo da se smaram. Ti si se promenila. Evo ponizio sam se, nemoj da mi spavaš tu! Jesam li ja to tebi radio? Sada mi vraćaš? Šta radiš to? Što se jednostavno ne raziđemo?

U nastavku rasprave Đekson je molio svoju devojku da mu se vrati u krevet, a da li je ona na kraju pristala pogledajte u video-klipovima koji su u nastavku ovog teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading