Pčelar nije mario za zdravlje starije glumice: Žiža, umri! Je*em ti unuka!

Autor: I. TUBIN - G. DOLJANČEVIĆ

Zadruga

20.12.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žiža Stojanović pobesnela je danas nakon što se prva ekipa vratila iz kupovine. Ona je napravila haos zato što njoj niko ništa nije dao. Zbog toga se Miki Đuričić iznervirao, pa je počeo da se svađa sa njom, a opsovao joj je unuka i rekao joj da može da umre što se njega tiče.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žiža: Je*i svoju nerođenu decu, seljačino!

Miki: Baba, prestani više da kukaš. Uzmi šta ima.

Žiža: Meni si dao dva u jedan, a ovde ima tri u jedan.

Potom je Miki pokazao Žiži da ne postoji tri u jedan nes, već da su to čokoladne bananice, čije je pakovanje crvene boje kao i pakovanje kafe.

Miki: Je l' ovo tri u jedan? Pi*ka ti materina!

Žiža: Nemoj da vičeš na mene, seljaku jedan, vodi računa! Ja ovde nemam ništa! Ja sam ovde nula. Jednu jafu mi nisu dali, sve su sami pojeli.

Žiža se potom obratila unuku Urošu u kameru, ali joj je Miki opsovao unuka:

Miki: Je*em ti i Uroša i tebe!

Žiža: Je*i ti tvoju decu koju nemaš. Jako sam loše.

Miki: Umri ovde ako ti je loše! Ova žena nije normalna. Kaže nije dobila jafu, a drži jafu u ruci i ždere. Prokleta si, Žižo. Veću prokletiju od tebe nisam video. Je*em ti sunce krvavo - galamio je Miki.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Prokleta si, Žižo. Veću prokletiju od tebe nisam video. Je*em ti sunce krvavo - galamio je Đuričić na Stojanovićku, koja je bila van sebe

Žiža: Nemoj da vičeš na mene! Ja ovde nemam ništa! Ja sam ovde nula

Žiža se tresla, pa joj je prišao najbolji prijatelj Lepi Mića, koji ju je odveo u spavaću sobu da legne.

Bočni tekst

Vuk: Kaže mi Anabela Đogani: Pacove, vidimo se na sudu što si mi pljuvao ćerku. Pa nisam je ja terao da se je*ava po rijalitiju

- Tužan si... blago tebi što će tata da ti plati Lukasa, je*i ga kad neće niko da te je*e - napisala je Anabela, a reper je odmah odgovorio:

- Misliš kao tvoju ćerku - upitao ju je Mob.

- Tako je. Možda i tebe neko zavoli. Kao tvoja Bilja što te voli - rekla je pevačica, a Vuk je i na to imao odgovor:

- Vi ste od toga i biznis napravili, ja ne mogu - nastavio je sa prozivkama reper.

- Neću ti ostati dužna. Vidimo se na sudu. Čekam te ja - poručila je Anabela.

- Eto, bar tu uzmeš nešto para, pošto od muzike ne možeš - rekao je Vuk Mob, a onda ga je Anabela uporedila sa još jednim kolegom.

- Pevaćeš ko Vlada Matović još. Tako je, hvala ti - napisala je Atijasova, a Vuk je zaključio:

- Nema na čemu, volim ja da pomažem.

Tu svađa ipak nije prestala. Vuk je napomenuo da ne želi da do slave dolazi pomoću seksa kao što to radi njena ćerka, te je objavio još jedan status na društvenoj mreži Instagram.

- Kaže mi Anabela Đogani: Pacove, vidimo se na sudu što si mi pljuvao ćerku. Pa nisam je ja terao da se je*ava po rijalitiju, za to nju tuži, nemoj mene - poručio je Mob.

Inače, netrpeljivost između repera i Lune Đogani počela je nakon zajedničkog gostovanja na snimanju jedne novogodišnje emisije. Blogerka je po povratku u "Zadrugu" okarakterisala Vuka kao paćenika i umišljenog debila, nakon čega je Vuk za Rijaliti magazin Srpskog telegrafa Lunu nazvao kokošinjarkom koja se je*e po štalama. I. Tubin

Kija: Sloba i Luna su mi naneli ogroman bol!

Kija Kockar prilično je razočarana ponašanjem svog supruga, kao i da on nije čovek sa kojim je ona provela proteklih pet godina. Oboje su imali priliku da prokomentarišu svoj odnos.

Kija: Imao je bolje principe, moralna načela kad sam ga ja upoznala. Ja sam bila sa nekim potpuno drugačijim čovekom, koji je imao moralna načela, principe, etiku, nije se ponašao ovako, nije imao ovakav rečnik. Ja ne želim da ljudi misle da sam ja bila sa ovakvim čovekom pet godina. Ja sam se jako razočarala u njega i ne želim da komentarišem njegovo ponašanje. Imam pravo da se bacakam i da vrištim od bola koji su mi oboje naneli, pogotovo Slobodan. Slobodan i ja nismo imali fiktivan brak i nismo bili venčani samo na papiru, ako nismo imali seksualne odnose, to ne znači da smo bili kao brat i sestra. Ovo je za mene veliki šok i ostaće bolna tema - rekla je Kristina.

Potom je Sloba Radanović, Kijin još uvek zakoniti muž, prokomentarisao njene reči:

Sloba: Ja sam čovek koji, kad voli, voli bezuslovno. Ja volim u najvećoj sreći i nesreći i kad je najgore, ja i dalje volim, požrtvovan sam, posvećen, ali sve to ima granicu tolerancije, do koje sve to može da se izdrži i prođe. Ja mislim da sam bio izvrstan u vezi, nemam nikakvu grižu savesti - završio je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
s500

20.12.2017 17:41

Miki je dosadan i prljav a glumi nekog pravednika i gleda da iz svakog izvuce neku korist.On ne moze da shvati da je u stvari glup ko tocak.