(VIDEO) ŠUTNULA GA U MEĐUNOŽJE, PA KAŽNJENA DIREKTNOM NOMINACIJOM

Autor:

Zadruga

20.12.2017

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Jelena Golubović fizički nasrnula na Miljana Vračevića zbog toga što je uzeo njenu šubaru bez pitanja, koja joj je poklon od drage osobe, Veliki šef je doneo odluku o njenoj kazni.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Golubović

Osim fizičkog nasrtaja, pale su i teške reči, a Golubovićka je čak pokušala i da napusti rijaliti, a zbog svega ovoga stiglo je pismo.

- Dragi zadrugari, doneli smo odluku da radi šutiranja Miljana, Jelena bude kažnjena direktnom nominacijom - pisalo je u pismu.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jelena Golubović

Jelena je odmah skočila i zahvalila se na takvoj odluci, verovatno jer je svesna da iza nje stoji armija fanova koji će je podržati u ovom krugu nominacija, te da neće ispasti.

S druge strane pojedini zadrugari, poput Milana Miloševića i Teodore Džehverović, bili su vidno oduševljeni odlukom Velikog šefa verovatno u nadi da će ona ispasti, a njena rijaliti drugarica Saška Karan je prokomentarisla kako bolji poklon nije mogla da dobije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nels

20.12.2017 18:35

Nismo mi te sreće da je je više negledamo jer kako izgleda mi smo osuđeni na nju:((( tužno

kokan

20.12.2017 18:41

Jelena napolje!

s500

20.12.2017 23:35

Šutnula si u prazno Jeco,on nema jajca.On je postao Miljanka tračara,Micina devojčica.Do pobede Jeco.