BORA HIV POZITIVAN!

Autor:

Zadruga

31.12.2017

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Bora Marinković poznatiji kao Bora Santana jedan je od primećenijih učesnika najgledanijeg rijalitija na Balkanu "Zadruga". Bora se javnosti prikazao kao veseo i duhovit momak, a pre ulaska u rijaliti ovaj zadrugar preživeo je pravu dramu. Kako je vodio buran noćni život i seksualno opštio sa brojnim devojkama, Santana je uradio analize da bi saznao da li ima neku polnu bolest, a rezultat je bio poražavajući - da je HIV pozitivan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

- Bora živi život punim plućima, a iako stalno radi i ima nastupe, uvek izdvoji vreme za izlazak sa drugarima i putovanja po egzotičnim destinacijama. On je želeo da se iživi i prođe svašta pre nego što se uozbilji i stvori porodicu, pa je devojke menjao kao čarape. Muvao se i je*ao sa devojkama raznih profila, a neretko je imao odnose sa prostitutkama - započeo je izvor blizak Santani i nastavio:

- Letos je razgovarao sa drugarima i započeli su priču o nekom dečku kojem je prostitutka prenela HIV, pa je pomislio da bi i on trebalo da se testira na HIV i polne bolesti iz predostrožnosti. Javio se crv sumnje da mu je možda neka devojka prenela polnu bolest. Sutradan je odmah otišao do bolnice i dao krv na analizu i testirao se na sve živo kako bi bio siguran da je sve u redu - objašnjava izvor i otkriva kako je reagovao kada je video rezultate.

Celu noć nije spavao od muke, jedino je rekao bliskim prijateljima: "Ja ne mogu da živim sa tim, dođe mi da se obesim"

- Nakon nekoliko dana Bora je uzeo rezultate analiza u kojima je pisalo da je HIV pozitivan. Počeo je da paniči, uhvatio se za glavu, umalo se onesvestio od šoka. Odmah je otišao kod lekara, rekao da je uvek imao seks sa zaštitom i da mu nije jasno kako je mogao da se zarazi HIV virusom. Lekar mu je objasnio kakav je HIV virus, koji su simptomi, ali ništa se nije poklapalo. Otišao je kući očajan, nije znao šta da kaže ocu, baki, braći. Celu noć nije spavao od muke, jedino je rekao bliskim prijateljima: "Ja ne mogu da živim sa tim, dođe mi da se obesim". Sutradan su ga ujutru zvali iz bolnice i rekli da imaju razloga da sumnjaju da je došlo do greške pri predaji rezultata, pa je odmah otišao da ponovo da krv na analizu - otkriva izvor blizak Bori kaže da je nalaz, srećom, bio pogrešan.

- Nakon što je ponovo dao krv na analizu, rezultati su pokazali da je, srećom, negativan na HIV virus. Toliko je bio van sebe da nije mogao da veruje da je noćna mora koju je preživeo gotova. Nakon nekoliko dana dao je još jednom krv na analizu i rezultati su opet bili negativni, tako da je sumnja otklonjena. Ta privatna klinika mu se izvinjavala, uplašili su se da će da ih tuži, ali on je bio toliko srećan što nije bolestan da je samo želeo što pre da zaboravi da se to ikada dogodilo - završava izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading