EVO ŠTA BI LUNA RADILA NA KIJINOM MESTU!

Autor:

Zadruga

05.01.2018

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je u Zadruzi uplovio u vezu sa Lunom Đogani iako je oženjen, a nakon samo nekoliko nedelja u rijaliti je ušla i njegova zakonita supruga Kristina Kockar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

O ovoj temi govorila je i pevačica Zorica Marković, za koju bi se moglo reći da podržava Kiju, a za celokupnu situaciju je rekla da je dno dna. Ona je sinoć iskoristila priliku da pita Lunu kako bi se ona ponašala da je na Kristininom mestu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Ne bih pogledala Slobu, ignorisala bih ga. Ne bih iznosila prljav veš koji jedno drugom pričaju, to bih zadržala za sebe. Bilo bi mi sigurno neprijatno. Izbegavala bih situacije kada je on sa Lunom - govorila je Luna šta bih radila zamišljajući da je Kija, a potom nastavila:

- Sigurno bih komunicirala, ali se ne bih družila i zbližavala. Sigurno bih ih ignorisala i bila što manje u društvu njih dvoje. Možda bih bila drčnija i gora, ali ne bih imala konflikt sa njom, nego sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Hm

05.01.2018 10:36

Kija nije kukavica, zato je ušla. Bravo, Kija! Hrabra, divna devojka. Meni su favoriti Kija i Miki.

miso

05.01.2018 15:46

@Hm - Kija je hrabro usla i vrlo lepo se snasla, iako su u pocetku svi bili na Slobinoj strani.

ccc

05.01.2018 12:08

Svi potenciraju kako se Kija oseća zbog Lune, a niko nije pitao Slobu kako se oseća što je svoju ženu video golu na fotografiji sa drugim muškarcem. Ako ništa drugo, ta žena 2 godine nije htela sa njim, a ovom je brzo dala. Vidite da je Sloba nakon te fotografije povraćao, pao u krevet, kinji Lunu za sitnice (to mu je Luna rekla) i čim vidi Kiju, odmah počne da ljubi i mazi Lunu. Sujeta i ljubomora ga razdiru.