MAJKA NADICA OTKRILA: Kija išla kod psihijatra zbog Slobe!

Autor:

Zadruga

05.12.2017

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka zadrugarke Kije Kockar ne može da zaboravi bol koji je njena ćerka preživela zbog javne prevare svog muža Slobe Radanovića sa blogerkom Lunom Đogani,te je otkrila da je Kiji bila neophodna stručna pomoć u tim trenucima kako bi prevazišla ovu situaciju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Kockar

- Kad je Sloba ušao u "Zadrugu", Kija je bila u Kini. Zvali su je novinari, a ona nije imala pojma o čemu je reč. Kad se vratila, ja sam je sačekala na aerodromu. Uzela sam godišnji odmor da bih bila uz nju. Imala je košmare zbog svega, bilo joj je jako teško. Preko dana je okej, a uveče ružni snovi - ispričala je njena mama i dodala:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Kija je tada potražila i stručnu pomoć kako bi što lakše prevazišla probleme. Ja sam bila uz nju, uz mene je sve to prebrodila. Počeli su razgovori i dizanje. Nisam ogorčena na Slobu, ali Kiju je povredio način na koji se on smuvao s Lunom. Mogao je to da joj kaže kad je ušla ono veče s Anabelom Atijas. Mnogo bi joj jednostavnije bilo.

Nadica tvrdi da Kija više nema emocija prema suprugu, ali da je ušla u rijaliti kako bi osvetlala svoj obraz.

- Kad mi je saopštila da ulazi u rijaliti, pitala sam je zašto. A ona mi je rekla: "Mama, moram!" Želela je da stane ispred njega i da mu kaže šta ima na duši - priča Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

05.12.2017 22:34

Kija i njena mama su divne.