Prštalo između Kulića i Đoganijevih! MARIJA: Luna i Sloba nisu zanimljivi

Autor:

Zadruga

20.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Siniša Kulić, majka i otac Miljane Kulić, gostovali su u specijalnoj emisiji rijalitija, a pored nje u studiju su bili roditelji Lune Đogani Anabela i Gagi Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Marija i Siniša Kulić

Miljanina mama jednog momenta prokomentarisala je situaciju između najkontroverznijeg rijaliti-para, a ujedno je prozvala nekadašnje supružnike Anabelu i Gagija:

Marija: Možda je kod vas estradnih ličnosti to sve normalno, ali kod nas, običnog naroda, nije.

Anabela: Nije, gospođo, to normalno, evo, recimo, da li bi narod trebalo da kritikuje to što je vaša ćerka zatrudnela u rijalitiju, a ja to nikada neću uraditi. To je život, trebalo bi da budete srećni i da slavite.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas

Marija: Ja sam prva koja je kritikovala, ja sam to prva uradila i to je nešto što smo najmanje očekivali od nje. Bili smo frapirani. Ali desilo se, zaljubila se. Čovek nije oženjen, žena mu nije bila tamo.

Anabela: Pa i ovaj naš se izjasnio. Rekao je: "Zaljubljen sam u Lunu, volim Lunu i srediću to kad izađem."

Marija Kulić prokomentarisala je da njoj Luna i Sloba nisu zanimljivi da ih gleda.

Marija: Oni se ovde zabavljaju i njima je lepo, ali ja ne bih rekla da je to ljubav. Nisu zanimljivi za gledanje.

Anabela: Ni meni da gledam vašu ćerku, ja bih je poslala na relaks negde. Meni je mnogo teško da gledam vašu ćerku. Ja sam bila trudna tri puta, i vi ste. Ja bih nju volela da vidim negde kod kuće kako čita knjigu pored vas. Mnogo mi je teško da je gledam u ovim uslovima! Ne ide mi, nije mi normalno prosto da vidim trudnu ženu među njima tamo. Ne ide da vi odlučujete da oni nisu bitni za rijaliti, to vi ne treba da određujete - rekla je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading