Bora opsovao Žižu, GLUMICA SE GUŠILA U SUZAMA!

Autor:

Zadruga

26.01.2018

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći Maca Diskrecija polila je vodom krevet Bore Santane. Ovaj potez ga je veoma iznervirao, te je otišao u štalu po izmet koji je želeo da prospe preko Macinog kreveta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora i Maca

- Sad će da vidi! Je*aću ti mamu! Budaletino! Štenara! Da sam je makar je*ao, uhvatiću je i jeb*ću je ovde na sred stola! Beži bre! Sve ove lične stvari ti bacam u vodu sutra - pričao je Bora.

- Je*i majku svoju, što diraš moju? Ti si najveće go*no, veće od onog iz štale! 21 put si me j*bao! Svaka klošarka koja mi bude nešto dobacila, imam da ih j*bem i dan i noć! Kretenčino jedna, prema meni grešiš! - govorila je Maca.

Bora Santana govorio je i kako mu je Maca Diskrecija uzela naočare za sunce, zbog čega je on odlučio da joj mazne šubaru, a kada je otišao u garderober, nastala je još veća svađa posle koje je Bora uvredio i glumicu Žižu Stojanović koja je želela da spava.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Žiža i Bora

- Ma puši bre ku*ac i ti više! Gledaj svoja posla! Ajde glavu dole! Trpim te mesecima, aždajo jedna! Sram te bilo đavole jedan, glavu dole bre! Na spavanje bre! Đžukelo jedna matora! Tišina više! Nemoj ja da ti zavedem red! Boli me ku*ac! - vikao je Bora na glumicu.

- Da Bog da ti otpao! - povikala je Žiža, koja je bila šokirana Borinim rečima, nakon čega je počela da plače.

Kada je video reakcije ostalih ukućana, kao i uplakanu Žižu, Santana joj se izvinio i molio da mu oprosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading