(VIDEO) Maca zbog ljubomore izvređala Marija Anu!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.01.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Maca Diskrecija ljubomorna na svaku devojku koja priđe njenoj simpatiji Bori Santani, ona se okomila danas na Mariju Anu Smiljanić koja je odlučila da igra igru koju joj je Miki Đuričić predložio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija

Naime, on joj je rekao da kada bude pitanje u Igri istine ko joj je najlepši zadrugar da kaže kako je to Bora. Iako igra još nije u toku između njih dve je postojala netrpeljivost od ranog jutra, pa su se posvađale. 

- Puši mi ku*činu, nisi mi zanimljiva, ni te tvoje provokacije, jer vrtiš iz rijalitija u rijaliti iste priče - rekla je Marija Ana. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Ana Smiljanić

- Je*ao te Uroš - provocirala je Maca.

- Tebe niko neće da je*e, zaražena ku*vetino. Hajde još nešto mi prebaci danas. Imaš sreće što sam danas lepo raspoložena - ovo je rekla Marija Ana i otišla.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maca Diskrecija izvređala Marija Anu!

- Jeftina ku*vo raspala! Dobro su rekli da Filip bude sa Zoranom, bravo za gledaoce. Klošarčino - dobacivala joj je Maca.

Svađu između ove dve zadrugarke možete pogledati u video-snimku ispod teksta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

27.01.2018 17:45

Ova Marija Ana mi je bila antipaticna jos na Farmi ali bih joj tapsala kad bi prevarila Filipa sa Borom , kao osvetu zbog Zorane, Sare,,,Filip bi to zasluzio.Njena sudbina je kao Kijina i trebala bi Kiju da podrzi.