(VIDEO) Ovako je Matora izgubila NEVINOST!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.01.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je sa još nekoliko takmičara u fabrici obavljala svoj zadatak vađenja glista iz zemlje, a kako bi vreme brzo prošlo pričali su priče iz svog privatnog života.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Kako niko nije očekivao da će Matora progovoriti o tome kako je izgubila nevinost, ona je bez dlake na jeziku objasnila sve šta se dogodilo tog dana.

- Moj dečko kakav je to šmeker bio, bio sa mnom i mojim drugaricama na moru. Ja blejim na šanku i u*eravam se od alkohola, on nam sve plaćao. Nosio još fotoaparat, ove se naložile haos. A ja bila nevina, mi ušli u vodu da se kupamo i mi tu krenuli da se va*amo, skidanje, ma svašta. Posle toga me mnogo bolelo, a koliko mi je bilo dobro nisam mogla da se skinem s ku*ca. Na plaži, u toaletu, u klubu. I dan danas se čujemo, šalje mi poruke uglavnom: Šta to radiš sebi, bla bla. On je inače pilot.

Sanja Stanković je slušala sa kojim oduševljenjem je njena najbolja drugarica pričala o njemu, a onda je kroz šalu izjavila:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

- Toliko je bio dobar da si postala lezbejka.

Svi koji su bili prisutni šokirali su se ovom izjavom, a pitali su se do koje granice iskrenosti će ona ići, a čak su je i upozoravali da previše priča ono što možda ne bi trebalo. Kako je svima bila zanimljiva ova priča, usledila su još intimnija pitanja na šta je ona imala konkretan i direktan odgovor.

- Bili smo zajedno 6 meseci, a onda je otišao za Kanadu. To mi je ujedno i najduža veza. A inače i sa ženom me mnogo bolelo. Pa igrali smo se svačim, a najviše rukama. Sa ženom kad si nije toliko presudna jačina i da ti nešto uđe u pi*ku - priznala je Matora.

Da je Sanja nije upozorila da je zaista preterala sa svojom iskrenošću, Jovana bi sigurno nastavila da priča o svojim vezama iz prošlosti i perioda kad su joj momci bili glavni prioritet. Kakav je bio ovaj razgovor i da li biste poverovali u njenu izjavu? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

30.01.2018 19:53

Treba je zaliti