JANJUŠ SMUVAO ALEKS: Care, VRAĆAM ti je za dva dana, a ti meni Maju!

Autor:

Zadruga

18.01.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaskom Marka Janjuševića Janjuša u "Zadrugu 6" svi su očekivali burne reakcije, međutim drugari is spoljnog sveta su nastavili da se sprdaju sa starletama koje im to dozvoljavaju.

JANJUŠ SMUVAO ALEKS: Care, VRAĆAM ti je za dva dana, a ti meni Maju!

Foto: ST/P.Divac

Foto:  

Otkako je u Belu kuću kročio Marko Janjušević Janjuš, sve oči su bile uprte u Maju Marinković, Filipa Cara i Aleksandru Nikolić, te su svi očekivali burnije reakcije, međutim, drugari iz spoljnjeg sveta Jaško i Hrvat nastavili su prijateljski odnos i unutra, a sve zahvaljujući starletama s kojima se sada sprdaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić

Naime, još nije došlo do ljubomore i konflikta između muških članova popularne četvorke, a i zašto bi kada njih dvojica, bez pardona, jedan drugom uleću u kombinacije, uzimaju od Maje i Aleks onoliko koliko im se prohte, što Marinkovićku i Nikolićku očigledno dodatno pali jer se vrti sve oko njih u rijalitiju.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car u zanosu ljubavi

Tako je Janjuš već drugi dan izjavio ljubav Aleksandri da ne bi spavao sam, a ona ga, povređena i odbačena od Cara, oberučke prihvatila. Međutim, kako je i sam Janjušević neposredno pre ulaska rekao da nema emociju prema Aleks i da ne namerava da ima vezu, on je kroz šalu prokomentarisao pred zadrugarima da će Filip i on bratski da podele neke učesnice, bez ljutnje naravno.

- Aleks je meni draga, ali to je to, vratiću je Filipu, a on meni može da da Maju, tako ćemo ukrug. Ti meni, ja tebi, kao u pesmi. Nema ljutnje, sve ostaje između nas - rekao je Jaško i izazvao ovacije u kući. Iako su Maja i Aleks u zategnutim odnosima, pa jedna drugu ogovaraju iza leđa, nisu prisustvovale ovim razgovorima, ali se svakako bore da konstantno budu tik uz Cara i Janjuša i kad su pozvane i kad nisu.

- Majo, idi odavde, pusti me da pijem s ljudima, neće biti seksa ne budeš li me poslušala - pretio je Car Marinkovićki, koja je nastavila da sedi između njega i Janjuša i nije htela da ode.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Zvezdan: Anđela, idiote, oteraćeš me na robiju!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ne prestaju da se sukobljavaju, a Crnogorka ga sve češće dovodi do tačke pucanja da je on stalno upozorava da može da dovede do toga da joj ozbiljno naudi. Naime, ona je bila kivna na Zvezdana što joj ne ugađa na način kako je ona zamislila, zanemarujući činjenicu da čoveku njegovih godina nije do igre mačke i miša.

- Ti pravdaš sebe kroz ne znam koje pi*ke materine šta god uradila. U svemu preteruješ, ružnom i lepom. Hoćeš ovo, zahtevaš ono, oteraćeš me na robiju, idiote! Ti se zabavljaš sa čovekom koji je na ivici svega. Umesto da izbalansiraš, ti samo svoj film guraš - urlao je Slavnić na 22 godine mlađu partnerku.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Daki

19.01.2023 07:02

To se zove trampa.

Aca

19.01.2023 13:05

Opasne domacice i Maja i Aleks xa,xa

BIVSI ZADRUGAR

19.01.2023 13:13

Zvezdane pa to ti je mesto poznato . Ne BRIGAJ.