KIJA OTVORILA DUŠU: Pogađa me što Luna hoće da pravi bebu sa mojim mužem

Autor: Republika

Zadruga

12.02.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar, još uvek zakonita žena Slobe Radanovića, popričala je sa Ognjenom Amidžićem o aktuelnim temama u "Zadruzi". Ona je navela da je pogađa kada čuje da Luna hoće da pravi bebu sa Slobom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

- Da, takve reči me pogađaju... Do juče, ja sam htela to. Moj brak je išao u tom smeru, tako da... Još je sveže. Ljudi me pitaju, zašto se nerviraš? On je nastavio svoj put, ti si nastavila tvoj put. Jeste sve to, ali još je sveže. Neke stvari nisu došle na svoje mesto - rekla je Kija.

Ona je potvrdila da se neće razvesti od Slobe u rijalitiju

- On i ja smo se dogovoril da se to neće desiti ovde... Barem da razvod bude samo naš - rekla je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mara

12.02.2018 09:48

Treba se razvesti pa i u ruijalitiju. Ili pak Sloba i Kija imaju plan da se pomire. A nisu se ni svadjali. Nema razloga da se ne razvedu.

mark

12.02.2018 12:26

Lunja udara jako nisko, dno dna, ako joj Anabela i Bog dozvoli i to ce uraditi.

Hm

12.02.2018 15:58

Ovoj Kristini treba dati orden i uplatiti mesec dana vazdušne banje čim izađe iz rijalitija. Muž kompleksaš je prevario u rijalitiju, ušla tamo i napada je 25 hijena. Divim joj se kako dobro se drži.

Iso

14.02.2018 07:15

Sloba se izjasnio još pre pet meseci. Ona ušla u Zadrugu kao srećno zaljubljena u ljubavnika Andriju,pa injega prevarila sa FIlipom u Zadruzi.Ona je laži moralista.Da b idobila kadar i bila interesantna konstatno se kači za njega.On nju ne voli.Žena njegovog života je Luna.Kod Admidžića je izjavio da nijednog trenutka se nije pokajao što je sa Lunom i da bi to isto ponovio. Njihovaljubav je beskonačna. Bivša je za njega daleka prošlost.Ona je manipulatorka ilažni moralista. Onavoli samo sebe i novac.Njihov brakod5 meseci se raspčao ustartu.Ni ljubavi,poštovanja ni uvažavanja.Svako je adio šta je hteo.Izigrava povedjenu ženu a to je daleko od toga.Bili cimeri u zajedičkom stanu. Dve godine nisu imali nikakav intimni kontakt.Gde si bila do sada, koji muž.... ne balavi više folirantkinjo