(VIDEO) Luna priznala: Nisam više budala da verujem Kiji!

Autor:

Zadruga

17.02.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević udario je pravo u centar ljubavnog trougla sa pitanjem upućenog Luni Đogani o Kiji Kockar!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, Milan je pitao Lunu da mu prokomentariše izjavu da je njena veza sa Slobom bolja od kad ne komunicira sa Kijom:

- Kija nije poremetila naš odnos ni kada je ušla. Mi se svađamo i dalje samo u manjoj količini. Ja nisam više budala da verujem njenoj pričama, nisam naivna da budem u korektnim odnosima, nisam više naivna. Niti pričam sa njom, niti treba da budem u korektnim odnosima sa njom. Mirniji sam ja i on, jer više nam se komunikacije ne svodi na to, nego o nekim drugom stvarima, zato smo i mirniji i bolji. Shvatila sam neke stvari i više ne može niko da me pravi budalom - rekla je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Na osnovu blogerkinog komentara Milošević je zaključio da su njegova zapažanja bila tačna. Sve vreme dok je Luna pričala Kiji je sedela preko puta, a ono što je bilo očigledno jeste da joj nije nimalo prijalo ono što je čula. 

Detaljnije o svemu ovome, pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Hahahaha

17.02.2018 10:08

Slobodan izgleda kao da su mu juce dali 40 dana. Vidno je procvetao. Hahahaha.

Odgovori 11 3
Dijana

17.02.2018 10:27

Luna se stalno svadja sa Slobom a misli da je neko drugi kriv za svadju. Stalno vredja Slobu da je retard i bilmez. Jos se nadmocno smesi.

Odgovori 10 3
Omg

17.02.2018 15:33

Jako je žalosno ako postoji i jedna osoba u Srbiji koja podržava ovo moralno dno zvano Luna.... alo bre, pa zar osoba koja je namerno uništila bark I nečiju sreću ima pravo išta da kaže....kakvo moralno dno...odvratno

Sila

18.02.2018 19:10

Luna je kraljica lepote i ljubavi.Pružila je Slobi srce na dlanu.On je voli više od svog života Njihova ljbav je beskonačna.Ona je devojka isrenam,čistog srca , dobar čovek. Ne manipuliše, ne laže i i ne izvrće stvari u svoju korist. poštuje starije. Ima osnone jelementarne kulture.Vrh je jdevojka. Do pobedeSlobai Luna jzauvek zajedno.