(VIDEO) Matora i Sanja vodile ozbiljan razgovor o svom odnosu!

Autor:

Zadruga

16.02.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković vodile su razgovor u spavaćoj sobi nakon video priloga koji je pušzen zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

Njih dve su se osamile i pričale u četiri oka.

- Ceo dan ti pričam danas kako se osećam. Ti moraš da ukapiraš da je meni teško! Meni je teško, devojko, je*ote šta ti nije jasno?! Jel ti razumeš da je nekome teško?! Ja to tebi pokušavam na fin način da pokažem. Šta ti je?! Opusti se! Daviš me, gušiš me! - pričala je Matora Sanji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Matora

- Pa ti mene gušiš! Nekada bih te pojela ovde! Ne mogu da se opustim! Nemoj ti meni da radiš ovde neke stvari! Pusti ti mene ovde! To što ti hoćeš, radi napolju, nemoj ovde - govorila je Sanja Jovani.

- Meni dođe u nekim trenucima da ti je*em mamicu! Jesi li ti normalna?! - nastavila je Matora.

Jovana Tomić Matora je nakon ovog razgovora sa Sanjom Stanković, o svemu pričala sa Jelenom Krunić, da bi samo nekoliko minuta nakon toga, nastavila da razgovara sa Sanjom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bata

16.02.2018 19:58

One svakog dana vode iste prazne i glupe razgovore. Matora bolje da ode u politicare jer zna da prica i prica prazne price, da je niko ne razume a da pri tome nista ne kaze.