SARINA MAJKA: Podržala bih je ako zatrudni u rijalitiju

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

26.02.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učenice Zadruge Sare Reljić podržava svoju mezimicu i navija da joj veza sa Vojketom uspe i kada izađu iz rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić i Vojke Đans

Gostujući u emsiji "Amidži šou", na pitanje Ognjena Amidžića da li bi zadržala bebu ukoliko ostane trudna u rijalitiju, Sara je kao iz topa odgovorila da bi.

Sada je Sarina majka, Indira Reljić, otkrila za portal Pink.rs da li bi podržala ćerku ukoliko bi ona zaista ostala trudna.

Foto: instagram.com/sara_reljic.1
Indira ii Sara

- Ako se desi da zatrudni u Zadruzi, pa bože moj, podržala bih je. Sara je veliki vernik, veći nego svi mi u kući, ona je od malena išla u crkvu, pevala u crkvenom horu, a zna se da je po pravoslavlju abortus zabranjen. Zato to u njenom mozgu ne postoji. Kad bi ostala trudna, ona bi dete rodila. Zato je ona tako, kao iz topa, odgovorila Ognjenu da bi bila rodila Vojketovo dete ukoliko ostane trudna. Ona je i sama rekla da je znala da će rijaliti trajati devet meseci, ostala bi trudna, jer nikad neće imati toliko slobodnog vremena (smeh). Mada bi verovatno dete uvalila meni - kaže kroz osmeh Sarina majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading