UČESNICA ZADRUGE IMALA NERVNI SLOM, Miki i Miljana joj pritrčali u POMOĆ!!

Autor:

Zadruga

04.03.2018

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasprave između učesnika "Zadruge" su neprestane i uglavnom se dešavaju među onima koji imaju ili su imali neku emotivnu vezu. Tako je sinoć bilo i između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković koje su ušle u sukob po ko zna koji put, ponovo iz sličnih razloga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana, Miki i Mlađa, teše Jovanu...

Iako su u početku mirno razgovarale, Sanja nije želela da otkrije Matoroj zbog čega je u igri istine izjavila da bi pre bila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je već imala nešto, nego sa Slobom Radanovićem. A ovo je Matoru postepeno dovelo do nervnog sloma, zbog čega više nije mogla da iskontroliše suze.

Kako nije mogla da se smiri, Miki Đuričić, Miljana Kulić i Mladen Jakovljević prišli su da je uteše. 

- Ili je prihvati takvu kakva je i nemoj da se buniš ili završi. A ne ti jedeš go*na i posle sve u redu. Kažeš ko te je*e, nismo više drugarice - savetovao joj je Miki, ali na Jovanu je to slabo delovalo.

S druge strane, i Miljana je iznela svoje mišljenje:

- Matora, ja sa Krunićkom komentarišem, devojka je klasičan folirant, ni na jedno pitanje odgovor nije dala. Ona tebe iskorištava, nema nijednu priču osim sa tobom. Napolju će to da se reši - dodala je Kulićeva. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bezuspešno su pokušavali da je uteše...Miljana i Miki sa Matorom...

- Ja išla da se pomirim sa njom i ona mi rekla da joj ne trebam u životu. Pre pet minuta mi je rekla da me ne voli - plačnim glasom je rekla Matora.

- Matora nema više rasporave, meni je žao što se raspravljate u sred emisije, gde svi gledaju. Roditelji ti gledaju da se ti sekiraš. Šta misliš kako je tvojima - zapitao ju je Miki. 

Međutim, Jovana nije mogla da se smiri, a na kraju je ostala sama i plakala do kasno u noć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

04.03.2018 19:03

Da li je moguce, da se moze biti toliko pristrasan i ne videti, koliko je naporna Matora. Plus, znajuci da je ovo vec radila u nekim drugim rijalitima. .. Ona hoce, daje, voli, pruza. .. NE BITNO UOPSTE STO NJOJ TO NIKO NE TRAZI, NJOJ TO MORA DA SE VRATI ISTOM ,,KOLICINOM " . Smesna je. Ponekad samo kadar, kao sinoc ! Ja stvarno nemam nista protiv nje. Ali napadi na Sanju, koje slucajno ponekad pogledam, smesni. Inace, ja sam za Kristinu, naravno !