Ovo bi se desilo sa bebom da je Miljana popila sredstvo za čišćenje WC šolje!

Autor: blic.rs

Zadruga

05.03.2018

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna zadrugarka Miljana Kulić pokušala je samoubistvo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Miljana se u jednom trenutku osamila u hotelskoj sobi u kojoj živi kao gazda imanja i pokušala je da popije sredstvo za čišćenje sanitarija. To je moglo da ima štetne posledice.

Naime, Miljana je u šolju sipala sredstvo za čišćenje i na taj način želela je da presudi sebi. Čim je produkcija videla da je reč o ozbiljnoj nameri trudne Nišlijke, poslala je obezbeđenje. Samo sekunde su delile Kulićevu do tragičnog ishoda, ali je srećom u tome sprečio pripadnik obezbeđenja. On je prosuo tečnost u lavabo, a potom je odneo opasnu materiju iz hotela da više ne bi bila Miljani na dohvat ruke.

Toksikolog Dr Dragan Joksović je dao stručno mišljenje o tome kako bi se ceo slučaj završio da je ona uspela to da uradi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Da je to popila, izgorela bi digestivni trakt, usta, jednjak, želudac. Sredstva za ribanje toaleta imaju u sebi hlorovodoničnu kiselinu, a kada se ta kiselina popije - izgori sve, počev od usne duplje, do drugih organa. Ne bi moglo da dođe do smrtnog slučaja jer bi se zdrastveni radnici dobro pobrinuli za trovača. Od količine zavisi i kakvo bi bilo stanje pacijenta nakon trovanja. Imali smo mnogo takvih primera da žene izvrše pokušaj samoubistva trovanjem nekog sredstva za ribanje kuće. Taj pokušaj trovanja ne bi mogao da ošteti plod, ona bi samo sebi nanela štetu - kaže toksikolog Dr Dragan Joksović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

06.03.2018 08:07

Pitam se da li je zaista to htela ili.....

Maria

07.03.2018 12:32

Sve je gluma i show. Nista nije istina. Rade i glume po uputstvima.