MARIJA KULIĆ O POKUŠAJU SAMOUBISTVA ĆERKE: Slobu će da PREBIJU!

Zadruga

05.03.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina trudnica u rijalitiju Miljana Kulić zabrinula je sve svojim navodnim pokušajem samoubistva. Naime, Miljana je nakon žestoke svađe sa Slobom Radanovićem pomešala vodu i tečnost za sudove sa namerom da istu popije i time okonča sebi život, međutim, obezbeđenje je brzo reagovalo. Tim povodom pozvali smo njenu majku Mariju koja je za portal Republika.rs prokomentarisala celu situaciju!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

- Miljanu boli nepravda, Slobodan Radanović je do preključe bio govedo i nije smeo nikome ništa da kaže, a sada se jako osilio što je mojoj ćerki zasmetalo. Zgrožena sam njegovom reakcijom on treba da ide na lečenje, nije normalno da se jedan muškarac krvnički unosi trudnici u facu - rekla je vidno potrešena Marija Kulić i nastavila:

- Miljana ima veliki broj fanova, postoje momci koji nju vole, a pritom mrze nasilnike nad ženama, takvi muškaraci znaju da razbiju agresivne majmune.

Na pitanje novinara kako je odreagovala na vest da je njena ćerka pokušala da se ubije, Kulićka je odgovorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Tako nešto joj nikada nije palo na pamet kod kuće. Kako su Luna i Sloba išli do kapije, vrištali i šutirali istu, tako je i Miljana u ovoj situaciji odreagovala samo na svoj način, ali sa istim ciljem - rekla je Marija i pojasnila da je Miljana na ovaj način htela da skrene pažnju na sebe.

Majka je Nišlijku nedavno u telefonskom razgovoru savetovala da se drži Mikija Đuričića, međutim, sada ima malo drugačije mišljenje o pčelaru iz Kupinova:

- Nije njoj Miki prijatelj, meni je on zanimljiv i činilo mi se da je naklonjen Miljani, ali svi znamo da je psihički bolestan i agresivan, to se pokazalo i njegovom reakcijom na ćerkinu blagu provokaciju - bila je iskrena Marija za portal Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Ja

05.03.2018 20:36

Gospodjo nemoguce je da su svi ludi sem vas i vase cerke...sto pre shvatite da vam obema treba lekarski nadzor bice bolje i vama i njoj !!!!!

Odgovori 126 15
Vlada

05.03.2018 22:23

@Ja - Potpuno si u pravu, kako njena cerka moze da izvredja: Slobu, Lunu, Matoru, Sanju, Nadezdu, Janjosa, Mikija, Marka i Micu, i ona u pravu. A zna sta je radila njena bolesna cerka, a to sto prete, samo neka razmisle da im se ne vrati, i majka i cerka retardirane.

Odgovori 35 4
Mita

05.03.2018 22:04

Pod hitno prijaviti Centru za socijalni rad sve kulice zbog maltretiranjs i mucenja nerodjenog deteta na kome zaradjuju pare

Odgovori 79 5
Marko

05.03.2018 22:15

Miljana je ta koja prva vredja i napada nekoga.

Odgovori 68 6