SLOBA PREPLAŠEN, LUNA IMA PRENOSIVU BOLEST!

Autor:

Zadruga

07.03.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danima je bolesna i ne može da jede, zbog toga je uputila molbu produkciji da joj obezbedi lekara, što su i učinili. A kada je otišla, saznala je da ima gnojnu anginu u grlu. Ovu vest Luna je teško podnela, a njen partner Sloba još teže, ali ne zbog nje, već iz straha da je i on ne dobije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna

- Luna ima gnojnu anginu, dobila je antibiotike. Vratila se od lekara pre par minuta i legla - saopštila je Mina loše vesti Slobi, koji je pretrnuo od straha.

I kao što se očekuje da kad volite nekoga brinete za tu osobu, to se nije desilo u slučaju Lune i Slobe, s obzirom na to da je njega uplašilo nešto drugo:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba zabrinut da će se razboleti

- Sad ću i ja da dobijem tu bolest - izjavio je Radanović, a svi prisutni u izolaciji su prasnuli u smeh. Pitanje je da li bi i Luni ovo bilo smešno. A verovatno joj neće biti jer je njen partner neće poljubiti duže vreme, s obzirom na to koliko se uplašio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

07.03.2018 12:06

Angina moze da ostavi trajne posledice na grlu i glasnim zicama.

Gox

07.03.2018 16:26

I treba da bude zabrinut. Ode njegov glas.