KONAČNO JE SE OTARASILI: Učesnica koju MRZE NAPUSTILA ZADRUGU!

Autor:

Zadruga

15.03.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su pre nekoliko dana održane iznenadne javne nominacije učesnici su izglasali Macu Diskreciju kao osobu koju više ne žele u "Zadruzi", ali ovo je bila samo šala koju je zadrugarima priredio Veliki šef.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana čita pismo o Macinom zadatku

Zadrugari su Macu označili kao najlošiju osobu koja sve vređa i sa svima se svađa, a umesto ispadanja Diskrecija je dobila tajni zadatak. Iako su svi izrazili želju da Maca ne bude više deo njih, ovo se nije dogodilo tada već danas kada Veliki šef otkrio da li je starleta ispunila zadatak.

U Belu kuću stiglo je pismo koje je pročitala ovonedeljni vođa Jovana Tomić Matora:

- Dragi zadrugari, Maca je bila na zadatku ove nedelje i Veliki šef je oduševljen kako si odradila ovaj zadatak! Svi zadrugari su nagrađeni duplim budžetom, a Maca će dobiti specijalnu nagradu. Neka dođe Maca do kapije - pisalo je u pismu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Obezbedila im brdo para, a oni žele da je izbace... Maca Diskrecija i Matora

Maca se beskrajno radovala činjenici da je uspela da izvrši zadatak, a radovali su se i zadrugari što činjenici da je ona krenula ka izlazu, što dupliranom budžetu za ovu nedelju koji im je upravo Diskrecija obezbedila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Alan

15.03.2018 13:37

Ovo je ponizavanje zadrugara. Smestiti zadrugara u psecu kucicu da boravi i spava po hladnom vremenu moze samo bolestan Sef.

Odgovori 11 3
Ciro

15.03.2018 14:14

Neljudski uslovi na mrazu. Zutu smestili u sobu, u krevet a Macu napolje na beton. I to vise noci.

Odgovori 11 1
Kokan

15.03.2018 19:52

Bravo Maco!