I MACU OGREJALO SUNCE: Stigao Žuti, pa pao S*KS!

Autor:

Zadruga

04.03.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada joj je Bora Santana slomio srce, Maca Diskrecija nije imala s kim da razmenju ni emocije, ali ne seksualne odnose. Iako je govorila da ona to nikada ne bi radila u rijalitiju, ipak joj je ulazak novog učesnika Radosava Žutog promenilo mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca i Žuti tokom masaže...

U "Zadrugu" su sinoć ušli Radosav Žuti i Mladen Jakovljević zvani Đomla Panamera, a jedan od njih odmah se smestio u krevet pored Mace.

Duhoviti Žuti, legao je pored Mace i ponudio se da je izmasira, a ona to nije odbila. Naprotiv, Diskrecija je skinula pidžamu, dodala mu ulje i sačekala svoju masažu. Ipak, Maca je vodila računa o svojoj reputaciji, pa je Žuću rekla da vodi računa kako se ponaša jer kamere sve snimaju, a ona ne želi da ima seksualne odnose pred širokim auditorijumom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca uživa dok je novi učesnik masira...

A onda su legli u krevet i prmirili se, da bi u jednom trenutku oboje počeli da se pomeraju. I tako je započela akcija pod jorgan planinom, a da li je to bio seks, procenite sami.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading