MIKIJA HTELI DA UBIJU ARKANOVI "TIGROVI"!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić važi za jednog od najzanimljivijih takmičara u rijalitiju "Zadruga", međutim, od očiju javnosti vešto krije da mu je zbog grešaka iz prošlosti glava stavljena u torbu. Kako saznajemo, Đuričić se pre dve godine družio sa ljudima koji su bili bliski Željku Ražnatoviću Arkanu, a taj odnos prekinut je kada je spavao sa devojkom svog prijatelja. Kada se za to saznalo, malo je falilo da strada.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Đuričić je bio blizak sa jednim od Arkanovih "Tigrova" i njegovom tadašnjom devojkom. Taj čovek je bio u gardi, svašta je prošao - i ratište, Bosnu, Hrvatsku i bio je Arkanov čovek od poverenja. Jednom prilikom devojka tog čoveka upoznala je Mikija sa drugaricom, s kojom je Đuričić brzo počeo da se zabavlja. Izlazili su u parovima, pa su se dogovorili da zajedno idu u Guču na nekoliko dana. Kada je trebalo da krenu na Sabor trubača, Mikijev prijatelj nije mogao da krene zbog obaveza koje su mu iznenada iskrsle i koje su bile neodložne, te je ostao u Beogradu - priča dobro obavešten izvor i nastavlja:

U Guči pijan imao seks sa devojkom svog druga, krio se mesec i po dana nakon toga

- Miki je otputovao sa svojom devojkom i devojkom Arkanovog tigra. Oni su počeli da piju čim su stigli u Guču i lumpovali do duboko u noć u lokalnim kafanama. Miki se tokom cele večeri nije odvajao od svoje devojke, međutim, konstantno je koketirao sa devojkom svog prijatelja, čak ju je krišom dodirivao po kolenima ispod stola u trenucima kada njegova devojka nije obraćala pažnju. Posle ponoći krenuli su ka kući koju su iznajmili nedaleko od glavnog gradskog trga. S obzirom na to da su poprilično popili, odmah su legli da spavaju, a kada je Miki bio siguran da mu je devojka zaspala, iskrao se i ušunjao u krevet devojke svog prijatelja, gde su se odmah dohvatili i imali seks. Sledećeg dana su se pravili kao da se ništa nije dogodilo, a tako je ostalo sve do povratka u Beograd, kada se Đuričićev život pretvara u noćnu moru. Mikijeva devojka je napravila scenu kada su stigli kući, a Miki joj je priznao i otkačio je. To se pročulo i stiglo do Mikijevog prijatelja - otkriva naš izvor.

Foto: Instagram
Željko Ražnatović Arkan!

Preko zajedničkih prijatelja molio je tog čoveka za oproštaj, ali mu je poručeno da će ga kazna stići

- Za tog čoveka je to bila uvreda časti. Rekao je svojim prijateljima, koji su takođe bili u Arkanovi "Tigrovima", da će mu skinuti glavu za takvu izdaju i počeo da juri Đuričića. S obzirom na to da nije bilo povratka iz takve situacije, Miki je počeo da se krije. Bacio je telefon, čak niko od njegovih najbližih poznanika nije znao gde se nalazi. Tek nakon mesec i po Đuričić je počeo da se javlja na telefon tvrdeći da nije boravio u zemlji jer mu je iznenada iskrsao posao preko grane. On je u više navrata preko zajedničkih prijatelja molio tog čoveka da mu oprosti jer je bio pijan i nije mogao da se kontroliše, ali Arkanov tigar je rekao da će ga kazna kad-tad stići - otkriva izvor i dodaje:

- Miki i dalje ne želi da govori o ovim nemilim događajima, ali ljudi koji su upoznati sa ovom pričom znaju da je i dalje u strahu i da još uvek ne posećuje mesta na kojima može da sretne ljude bliske Arkanovom tigru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading