KRUNIĆKA SE OSVETILA MINI ZBOG VOLKOVA!

Autor: Z. S. R.

Zadruga

27.02.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Jelene Krunić i Mine Vrbaški traje već pola godine, a razlog što su starlete zaratile krije se u fudbaleru Vladimiru Volkovu, koji je bio kamen spoticanja njihovog druženja. Naime, nakon što se Krunićka poverila Mini da je zaljubljena u fudbalera, ova je brže-bolje uskočila u njegov krevet.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

- Krunićka i Mina se znaju već neko vreme, lažu da su se jednom u životu videle. Krunićka joj se u tom periodu, nakon kratkog druženja, poverila kako pati za Volkovim, sa kojim je povremeno u tajnoj vezi. Samo nekoliko dana kasnije Mina mu je poslala poruku i krenuli su da se dopisuju prvo o Jeleni, a onda su počeli da se muvaju. Ubrzo su se videli i pao je seks - govori izvor blizak Jeleni i dodaje:

Kako bi se revanširala maloletnoj učesnici "Zadruge" što joj je preotela Vladimira, Jelena smuvala Đeksona

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Jelena je za to saznala samo dan kasnije i bila je očajna. Htela je Minu bukvalno da raščerupa, ali su je drugarice smirile. Tada je svima obećala da će se osvetiti maloj kad-tad. Zato je smuvala Đeksona, jer je znala da će to Minu zaboleti, kao što je nju bolelo kada joj je zabila nož u leđa. Ona se poverila bliskoj prijateljici da će uživati dok Mina bude gledala kako se ona grli i ljubi sa Đeksonom i da će joj to biti najslađa osveta koju je mogla da joj servira. Zato se niko od njenih prijatelja nije iznenadio kada je na brzaka smotala Đeksona. Jedino niko nije očekivao da će je Đekson na kraju šutnuti čim se Mina vratila u rijaliti - završava priču izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov666
Vladimir Volkov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading