Kija otkrila detalje S*KSA SA SLOBOM!

Autor:

Zadruga

23.03.2018

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Kristina Kockar su sa nekolicinom zadrugara pričali ko je najbolji frajer u rijalitiju, pa se se između ostalog i dotakli teme kakav su s*ksualni život Kristina i Sloba Radanović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- A Slobica, je l' ćuti ili je rečit? - bila je znatiželjna Kulićeva.

- Ček da se setim. Kako kad. Nije nešto rečit. On doziva Boga, viče "Bože". Ne sećam se. Neprijatno mi je da pričam o s*ksu sa mužem - rekla je kroz smeh Kija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Miljana nije odustajala sa svojim provokativnim pitajima i konstatacijama, a kako je poznato da Kockareva bez pardona kaže šta misli i oseća, a pogotovo ako se to tiče Radanovića, Kulićeva ni ovaj put nije bila uskraćena za odgovor.

- Više ti pričaš, a on aminuje. Nauči da ga nazoveš bivšim. Je l' ti ga žao? Je l' ti žao što si ga izgubila? -upitala je Miljana.

- Kad bude bivši, zvaću ga bivšim. Pa žao mi ga je, šta će. Što sam ja njega i on je mene, izgubili smo se oboje - odogovorila je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevan

24.03.2018 17:35

A da li je isto trajalo 2 sekunde kao sa Lunjom.