NE MOŽE DA MU OPROSTI: Ana objasnila šta se dešava između JANJUŠA I NJE!

Autor:

Zadruga

23.03.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša danas je održano u "Zadruzi", a Ivanjičanka je objasnila šta se desilo između njih dvoje i zbog čega više ne želi da komunicira s njim. U ovom procesu, Ana je tužila Janjuša zbog navalentnosti da se pomire iako su raskinuli, a sudija u ovom slučaju je Miljana Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević tokom svađe sa Saškom Karan

- Samo prvo da kažem za ovo "raskinuli". Nismo mi u vezi! Što se tiče Janjuša, tužila sam ga jer smo se posvađali na žurki i nije imao primerno ponašanje prema meni. Posvađali smo se bez razloga. Ne znam zbog čega, dok sam se ja šminkala on je tu nešto... Onda smo se posvađali i nastavili u kazinu. On je uporno prilazio i svađao se. Posle žurke je hteo da priča sa mnom, ali ja nisam želela. Ne osećam krivicu - izjavila je Ana Korać.

Nakon njenog izlaganja izjasnio se i Janjuš koji je otkrio zbog čega on sebi ne može da oprosti:

- Ja nisam u depresiji zbog toga što smo se posvađali, već zbog toga što sam sebi dozvolio. To sam rekao i Mići. Mene je najviše iznerviralo što ja nisam znao oko čega smo se posvađali. Hteo sam na sebe da svalim krivicu. Ja ću samo Ana da ti kažem ovo, iskreno ne zanima me da li ćeš mi oprostiti. Ja sebi ne mogu da oprostim. Ja sam taj koji je 15 puta, što niko od vas ne zna, oprostio njoj neke stvari - istakao je Marko koji se očigledno nije sećao šta se izdešavalo na žurki u četvrtak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tužen... Marko Janjušević Janjuš

Nakon svog izlaganja, Janjuša je iznervirao Marko koji je počeo da peva tokom suđenja, te je napustio trpezariju. On se ipak vratio u Belu kuću i ponovo posvađao sa svima, bacivši predmet iz ruke, dok se Lepi Mića popeo na sto.

- Ja od prvog dana od kada je ušla Ana, ponašam se prema njoj, kao da mi je ne znam ko. Ja se Ani neću obraćati od ovog trenutka. Svi znaju kakvo mišljenje ja imam o njoj. Svi ste pametni kada komentarišete druge, a ne gledate sebe. Kad bude ko je kriv, ja sam kriv - govorio je Janjuš, a potom je ustala Ana koja je otvoreno govorila o razlozima zbog kojih neće oprostiti Janjušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading